MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;) -Zdenno7
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;) -Zdenno7
Hezkeee,to koľko vreciek cementu máš vnútri?
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
- Reklama
ked vyhodis zo stelovaka podlozky auto padne dostatocne doleBanshee píše:Hezkeee,to koľko vreciek cementu máš vnútri?
one world, one dream, one car
ani jedno iba reprak tam mámBanshee píše:Hezkeee,to koľko vreciek cementu máš vnútri?
v zadu mam obidve podložky preč čiže maximum dole je ale tu fotku tu nemamkovvalsky píše:ked vyhodis zo stelovaka podlozky auto padne dostatocne doleBanshee píše:Hezkeee,to koľko vreciek cementu máš vnútri?
už aj folie su hotove
- Přílohy
-
- 15052012090.jpg (76.61 KiB) Zobrazeno 3373 x
nato ze su to 15 palcove disky a je to podvozok od FK tak nechapem ako to hentak padlo dole lebo mal som ten isty a mal som vsetko vyhodene a hentak to nepadlo veru dole mozno je to aj tym ze to mas trojdverove no ale pocitam s tym ze ked tam sadnu traja ludia je po naprave najvacsia skoda je to ze je to velmi pekne ale absolutne neprakticke
až tak dole to nieje lebo druhe koleso je v miernej jame, ale ked tam naložim 3 ludi dozadu da sa jazdit len nesmiem behnut na jamu lebo hned mi šuchne guma o lem na blatniku a máš pravdu je to krásne a mile rád by som to zošroboval uplne dole ale to by sa nedalo jazdiť lebo som to už skusal
-
- Zkušenej Fiaťák
Krásně to leží.
Nepřemýslel jsi o nějaké barvě na kola? Myslím něco výraznějšího. Přijde mi, že ty černý na tom zanikají, ale jinak fakt paráda.
Nepřemýslel jsi o nějaké barvě na kola? Myslím něco výraznějšího. Přijde mi, že ty černý na tom zanikají, ale jinak fakt paráda.
G1-->Punto(Prodáno)-->Corsa
rozmyslal ale to až ked budu nove kola tieto už ostanu čierne
Kde si koupil ten štelovák? já ho nikde nemůžu sehnat :/Zdenno7 píše:Je to celý štelovák FK 190€ stojí
neni problem to kupit http://www.fk-shop.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakou má životnost ten podvozek ?... najedu cca 10 000 - 15 000 km za rok
tazko povedat moj osobny nazor pokial to auto setris musi to vydrzat zopar rokov
-
- Fiaťák
koukám všichni snižujou a já asi zas budu zvedat :-/ ty naše silnice hruza , mužu se zeptat kolik cm od země máš vanu motoru dik , se mi zdá že u JTD je hrozně nízko mam to dole cca o 5 cm a vanu od zeme mam tak 5 cm
ja neviem presne kolko to mam dole ale mam pletenec asi 5,5 od zeme je to parada pred banovcami som skrkal stred cesty kedze bol taky rovny