PS: Jsem teď dost na prášky, protože ve čtvrtek jedu s autem napříč republikou na "dovolenou", hodně nutně musí být auto ve středu pojízdné. Prosím poraďte, budu rád za každou odpověď k tématu.

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Bohuže jak píšeš musí to všechno dólů. Je to velká mrd*čk* (sám jsem to dělal) a mohu říct že už nikdy víc nechci.Invi píše:Prosímvás poraďte, už začínám býd dost nešťastný. Úplně ta nejpitomější brzdová trubka, zepředu až k zadnímu pravému omezovači, se v ohybu (obrázek) prodřela a dnes mi praskla. Usoudil jsem, že oprava není nijak možná, takže sháním jinou nebo novou. A tak se ptám, kudma sakra ta blbá trubka všude vede nevíte? To musím sundat výfuk, nádrž a já nevím co všechno, nebo jsem koukal spatně.
PS: Jsem teď dost na prášky, protože ve čtvrtek jedu s autem napříč republikou na "dovolenou", hodně nutně musí být auto ve středu pojízdné. Prosím poraďte, budu rád za každou odpověď k tématu.
Je.žiši tak tady udělali taliáni opravdový maglajz :-/ Poraď mi ještě prosímte jak je to s hrdlem, vypadá to tam dost hrozně..straki píše:Bohuže jak píšeš musí to všechno dólů. Je to velká mrd*čk* (sám jsem to dělal) a mohu říct že už nikdy víc nechci.
Já shazoval dólů nádrž, vejfuk, pár kovovejch pí*ovin co chrání teplo podvozku od výfuku přední stabilizační tyč a všude možně jsem to kroutil a kroutil...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |