Projde technickou??
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Projde technickou??
Zdravím.
Momentálně mám punto odstavený kvůli propadlý technický a dávám ho do kupy bohužel podlaha je na tom trošku víc než blbě
Vše je orezlé a u výstuhy na hever je to zlomený a napůl zaražený do podlahy a blbě udělanou geometrii (víc se sjíždí vější okraj gum a tlakem v gumách to není ).
Myslíte že to bude hodně vadit při technický?
Neboť auto dávám dohromady "na ulici" a toto je zrovna záležitost kterou asi jen tak dokupy nedám
Momentálně mám punto odstavený kvůli propadlý technický a dávám ho do kupy bohužel podlaha je na tom trošku víc než blbě
Vše je orezlé a u výstuhy na hever je to zlomený a napůl zaražený do podlahy a blbě udělanou geometrii (víc se sjíždí vější okraj gum a tlakem v gumách to není ).
Myslíte že to bude hodně vadit při technický?
Neboť auto dávám dohromady "na ulici" a toto je zrovna záležitost kterou asi jen tak dokupy nedám
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
- Reklama
- zokot
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Projde technickou??
tlumex ve spreji a podlahu ze spodu nastříkat. Na STK uznají snahu a mohlo by to projít. Geometrii neměří i když jak kde a jak komu.
Fiat PUNTO 60 (1994)
Fiat GP 1.9 (2006)
Fiat GP 1.9 (2006)
Kolik taková sranda stojí??zokot píše:tlumex ve spreji a podlahu ze spodu nastříkat. Na STK uznají snahu a mohlo by to projít. Geometrii neměří i když jak kde a jak komu.
Pokud uz s tim autem nebudes chtit nic delat,vem ipou spodek a pak to zatri tlumexem...
Mno dělat s tím něco chci ale jen decent abych se odlišil od seríí ale ten tlumex na to použiju jen doufám že na to nevezme šroubovák to by mne na*ral
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Prorezlá místa řeším hliníkovým plechem nanýtovaným nýtovacími kleštěmi.A přetřením Tlumexem.Je to rychlé,dobře se s tím pracuje,hliník ohnete i v ruce,zpevní to a šroubováku to odolá.straki píše:Mno dělat s tím něco chci ale jen decent abych se odlišil od seríí ale ten tlumex na to použiju jen doufám že na to nevezme šroubovák to by mne na*ral
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
To mne nenapadlo...dík za radu asi to tak udělámPepik píše:Prorezlá místa řeším hliníkovým plechem nanýtovaným nýtovacími kleštěmi.A přetřením Tlumexem.Je to rychlé,dobře se s tím pracuje,hliník ohnete i v ruce,zpevní to a šroubováku to odolá.straki píše:Mno dělat s tím něco chci ale jen decent abych se odlišil od seríí ale ten tlumex na to použiju jen doufám že na to nevezme šroubovák to by mne na*ral
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Hele a co si koupit za pár pěněz stejný jiný Punto neshnilý a předělat ho??
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Mno jelikož to opravuji na ulici a nemám to kam schovat tak to asi nepujde ale taky mne to napadlo
peta.smolik zajisté myslel předělat ho papírově. Tzn. přestavba.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No buď tak že koupit stejný jiný a jen na papírech přehodit nebo jiný stejný podobný a postupně přestavět... A taky mně ještě napadlo že bys mohl koupit úplně jiný auto
Punťa fire, Rosso Tiziano
To ještě jde? A jestli ano, stojí to u Punta za tu námahu po ouřadech, když se 1. generace prodává za sotva víc než 12-15 t.?kejml píše:peta.smolik zajisté myslel předělat ho papírově. Tzn. přestavba.
Off topic: Tuhle jsem viděl inzerát na Cinquecento - po zaplacení e. daně, s STK na rok, za 5000...
tak ještě jinak jelikož záložní auto už nemám a bohužel auto potřebuji nevíte o někom kdo dělá v brně technickou na černo??? ( sem už z toho zoufalý )
A už tě někde z technické vyhodili? Zkoušel si to zaplátovat tou Ipou?
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
V klidu, ja už skoro rok jezdim bez platných papíru
Neni čas zajít na slovensko, ale moje stesti že český polda nedokaže ani muj techničak otevřít ne to ješte ho skontrolovat Ale už bych to mel řešit asi, jenom ten stav vozítka neni takovej aby to prošlo
P.S.: Doufam že to nečte nejakej polda
Neni čas zajít na slovensko, ale moje stesti že český polda nedokaže ani muj techničak otevřít ne to ješte ho skontrolovat Ale už bych to mel řešit asi, jenom ten stav vozítka neni takovej aby to prošlo
P.S.: Doufam že to nečte nejakej polda
http://lado88.rajce.idnes.cz/Punto
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18847
Fiat Punto Mk1, rv.97, Blue Color, 1.1 40kW 55hp, 3dveř :) <3 :)
Renault Megane Sedan, rv.98, Blue-metal color, 1.6 79kW 107hp, full :/
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18847
Fiat Punto Mk1, rv.97, Blue Color, 1.1 40kW 55hp, 3dveř :) <3 :)
Renault Megane Sedan, rv.98, Blue-metal color, 1.6 79kW 107hp, full :/