Punto 176 angel eyes Help
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto 176 angel eyes Help
Zdravím,potřeboval bych radu,koupil jsem si Angel eyes světla,ale mají jiné konektory než světla originální. Existují nějaké redukce nebo nemáte stímto problémem někdo zkušenost? Všude píšou jednoduchá výměna za originál,ale o jiných kontaktech nic . Díky za radu
- Přílohy
-
- angel eyes.jpg (26.11 KiB) Zobrazeno 4914 x
-
- nová světla
- IMAG0103.jpg (127.75 KiB) Zobrazeno 4914 x
-
- originální světla
- IMAG0102.jpg (160.54 KiB) Zobrazeno 4914 x
- Reklama
Re: Punto 176 angel eyes Help
punto má dvy typy světel,buď na žárovky H4 (tvůj případ) a na žárovky H1+H1 s dělenou parabolou kde je stejný konektor jako na těch anglech.Tudiž budeš si to muset upravit,když pohledáš už se to tu řešilo nejlip sehnat konektory a přepájet místo toho H4kového
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Ok,díky moc,snad se stim nějak poperu
Stejne u me, koupil sem kontekroty na vrakalu, preskladal a pohoda.
Munik -tak co už je máš zapojeny? Chtěl bych si je koupit také
Řeším bohužel stejný "problem", nemáte někdo kontakt na někoho,kdo by ty konektory měl? popř jesli se dají koupit nové?? děkuji
Ja ho koupil u fiatdily.cz .. prisel do 5ti dnu.
Ja som to tiež riešil.... nalisovanie malých faston konektorov na kable a za 10 minut bolo zapojené.... ani konektory original mi nebolo treba ...
Nebudu zakládat nové tema:
Koupil jsem tyto světla
http://tuning.shop5.cz/cz-detail-91146- ... black.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vše šlo v pohodě zapojit, jen ty led kroužky strašně málo sviti, na fotce tak "září" co jsem koukal po netu a mě skoro neni vidět, že by svitily, nemáte někdo tyto světla??
Koupil jsem tyto světla
http://tuning.shop5.cz/cz-detail-91146- ... black.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vše šlo v pohodě zapojit, jen ty led kroužky strašně málo sviti, na fotce tak "září" co jsem koukal po netu a mě skoro neni vidět, že by svitily, nemáte někdo tyto světla??
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Neviem síce ako su v týchto svetlách osvetlené kružky ale možno by to šlo poriešiť LEDkami, lebo viem že ja čo som mal tie druhé angely tak tam boli v každom kružku tuším štyri male žiarovky. Možno Matto ti poradí, on má také ako ty
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Nejsem si 100% jist tak se radši zeptám. Jdou do tý čočky dálkový a vedle tlumený že? Mám ty co jsou na obrázku na začátku.
Pamigo - Přesně obráceně. Čočka tlumený a parabola dálkový, ale je to jedno, protože do obou se dává stejný typ žárovky
Fiat Punto Sporting MKII 1.2 16V
Ještě jeden dotaz, nekupoval jste teda někdo ty svitici led kroužky?? Ale aby opravdu byly vidět i ve dne
ruphi píše:Ještě jeden dotaz, nekupoval jste teda někdo ty svitici led kroužky?? Ale aby opravdu byly vidět i ve dne
no ked sa dobre kuknes do tych svetiel co su v prvom prispevku tak si vsimnes ze ten kruzok nieje celi kruh ale dole je rovny tak neviem ci by si tam dal nejako tie led kruzky :/ tez som uz rozmyslal co by som tam dal aby to svietilo poriadne ale zatial ma nic nenapadlo
Naposledy upravil(a) Micohell dne 14 kvě 2012, 13:18, celkem upraveno 1 x.
Punto 60 mk1 44kW
Punto GT 98kW? vo faze vylepsovanie :D
Punto GT 98kW? vo faze vylepsovanie :D
Tak to tedy jedno neni, nechápu jak tě takový nesmysl vůbec mohl napadnout... stoupni si proti zdi a rozsviť potkávačky a pak dálky - svítí stejně? Rozsvítilo se i tobě?JohnyKlax píše:Pamigo - Přesně obráceně. Čočka tlumený a parabola dálkový, ale je to jedno, protože do obou se dává stejný typ žárovky
/F/I/A/T/ Punto mk1 # 60SX 6speed # Novitec look #