Akosi sa mi pokrutili v Cabriu dverove tapaciry. Vobec nelicuju a neda sa to ani nejak dolicovat. Ked uz ich idem menit, chcem tam dat tvarovane tapaciry z ELX verzie. Pasuju tam aj z trojdveroveho hatchbacku?
Mal som, vlastne mam stale vyhliadnuty cely interier v perfektnej cervenej latke, ale to je 5D verzia. Predpokladam dobre, ze predne tapaciry z 5D tam urcite nebudu pasovat? a to iste zadne sedacky? (uvedomujem si, ze tvar sedaciek je iny, konstrukcia tiez,(hlavne opierka hlavy) aj ked rozmery podobne)
Punto Cabrio tapaciry, sedacky z hatchbacku
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Reklama
Re: Punto Cabrio tapaciry, sedacky z hatchbacku
Predek je uplne temer stejny jako trojdverak, jina je jen guma u okna. Jinak velikostne sedi v pohode. Zadek bude podle me uplne jinej. Mas tam prece jen diry na repraky, jiny prolisy kvuli strese a tak.
Re: Punto Cabrio tapaciry, sedacky z hatchbacku
zdravim ..
mam cabrio a ten isty problem ..to tapac. sa kruti ze snad pravda nieje tak akurat hladam 3dv punto aby som ho vymenil a viacej sa mi paci to s tej lepsej verzie ..plastove
bude pasovat na cabrio?
mam cabrio a ten isty problem ..to tapac. sa kruti ze snad pravda nieje tak akurat hladam 3dv punto aby som ho vymenil a viacej sa mi paci to s tej lepsej verzie ..plastove
bude pasovat na cabrio?