MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Matto
Všeználek

Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto

Příspěvek od Matto »

Takto nejako to vyzerá oproti svetlu:)...
Takto nejako to vyzerá oproti svetlu:)...
Kurenie4.jpg (35.12 KiB) Zobrazeno 2561 x
a takto už na svojom mieste...
a takto už na svojom mieste...
Kurenie5.jpg (35.5 KiB) Zobrazeno 2561 x
Přílohy
...celkom spokojnosť, svieti to pekne decentne, akorát tak ideálne povedal by som:)
...celkom spokojnosť, svieti to pekne decentne, akorát tak ideálne povedal by som:)
Kurenie6.jpg (33.38 KiB) Zobrazeno 2561 x
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Reklama

PuntoRacer
Všeználek

Příspěvek od PuntoRacer »

clkom dobre to vyzera, ale zaujima ma, ako si to tam pripevnil ked povodne to bolo zatavene
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Podsvietenie pekne,kolko ta to vyslo+postovne? nejdem davat len tak informativne :)..a ten prehliadny panel co bol zataveny..tak predpokladam ze Mato riesil obrusenim tych bodov aby sa uvolnil nic ine nezostava :)
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
intel_sk
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od intel_sk »

tak presne Erik....mal som to dole aj ja,asi na dvoch bodoch je to zatavene...obrusis alebo ked mas pajkovacku tak to pekne rozdelis...a potom aj pekne das spät zatavis to spajkovackou...alebo voskom...vyzera to pekne....on mal aj link odkial to objednal v predchadzajucich prispevkoch
http://www.tuningsamolepka.sk/e-shop/bu ... 4219.eshop" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

čo dodať, intel to všetko napísal za mňa :) , je viacej možností, ako to rozdeliť a spojiť všetko naspäť, bud tá spomínaná spájkovačka, alebo sekundové lepidlo, stačí na pár bodoch zakvapnúť, alebo to iba zložiť do kopy a našrobovať do stred panelu, drží to aj tak :) , objednal som to z toho odkazu, aj s modrými budíkmi, to stálo 51€ :? aj s poštovným, to sme platili napoli s pepoxxom :wink:
Pepoxx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepoxx »

ja som tiez zacal kurenim :D tiez to mam uz viacmenej hotove ale akosi zle mi to svieti tusim... teda este som to po tme neskusal ... ale ty tam mas seriove ziarovecky a svieti ti to dobre ?
Punto Cabrio
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

pepo kukni stránku dozadu :arrow: , ja som tie sériové žiarovky nahradil 2x2 vysokosvietivími modrými LEDkami, bál som sa či to nebude svietiť moc silno, ale je to akorát, tie origoš sú zase dosť slabé.
intel_sk
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od intel_sk »

Matto píše:čo dodať, intel to všetko napísal za mňa :) , je viacej možností, ako to rozdeliť a spojiť všetko naspäť, bud tá spomínaná spájkovačka, alebo sekundové lepidlo, stačí na pár bodoch zakvapnúť, alebo to iba zložiť do kopy a našrobovať do stred panelu, drží to aj tak :) , objednal som to z toho odkazu, aj s modrými budíkmi, to stálo 51€ :? aj s poštovným, to sme platili napoli s pepoxxom :wink:
Matto pocuvaj.polepy ta nalepka z coho je aky material ?dalo by sa doma nieco ako plexy vyrezat ?
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

no nálepka to nieje, je to taký štitok skôr, no a tie čo sme kupovali, sú robené tak, že v strede je modrá(alebo inak farebná) fólia, niečo také ako býva napr. na bombonierach... a na tom sú z oboch strán nalepené polepy,v ktorých sú vyrezané tie symboly, možno by sa to dalo aj doma urobyť, pokial by si zohnal nejakú farebnú foliu a mal kvalitnú tlačiaren, cez ktorú by si si vytlačil samotné polepy, na ktorých by si ešte musel vyrezať napr. nejakým skalpelom, tie symboli.... no skrátka bola by s tým hrozná robota :) .... ale pri tom podsvietení kúrenia sa to dá spraviť aj tak, že jednoducho vyberieš tie origo štítky, a opatrne z ich zadnej strany , pomocou odlakovača na nechty, zotrieš zelenú svetlovodivú farbu, tým pádom ti tie symboly budú svietiť na bielo, takže treba potom ešte vymeniť tie origo žiarovky za farebne, podla tvojho vkusu, ja som tak skúšal, no tie štítky sa mi pri tom drhnutí dotrhali, tak som to nakoniec nechal tak a objednal tieto, takto vyzerajú tie origináln štítky po zotretí tej zelenej farby:
origo stítky.jpg
origo stítky.jpg (30.51 KiB) Zobrazeno 2508 x
Pepoxx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepoxx »

aha aha... to som prehliadol ze si tam dal diody... a kde si k nim prisiel ? ja vobec nvm kde je v TN na taketo veci nejaky obchod... aj na tie ostatne tlacitka by som potreboval modre diody alebo co si tam daval aby svietili na modro + samozrejme hodiny ...... inak tie diody su 12V ? sak to vyzera jak klasicke na 3V ci na kolko su ci ? ...kurnik ty si elektrikar ja na taketo veci moc niesom :D
Punto Cabrio
intel_sk
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od intel_sk »

no nálepka to nieje, je to taký štitok skôr, no a tie čo sme kupovali, sú robené tak, že v strede je modrá(alebo inak farebná) fólia, niečo také ako býva napr. na bombonierach... no casom mozno kuknem na to,dikes za postreh...totiz stve ma to slabe podsvietenie napr.na ovladanie okien
tak dikes
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

Pepoxx- no diody kúpiš napr. v MB elektronike v TN, prejdeš cez stanicu smerom k Bille, po pravej strane hned za odbočkou k Merine, kedysi tam bývali cigáni :D , na podsvietenia tlačidiel v stredovom paneli(hmlovky atd.) potrebuješ preletovať LEDky, tuším 3mm priemer, pýtaj si vysokosvietivé, ked tak zober zo sebou celý ten panel, ,a vyskušaj či ti tam vojdu, a daj pozor aby si ich nenaletoval opačne, nesvietili by....do tlačidiel el. okien a strechy potrebuješ SMD diody, také maličké, zle sa spajkuju, ked tak mi ich zasa pošli cez Zireka, ja Ti ich naspajkujem:) , pár stránok dozadu mám tuším aj fotky, ako vyzerajú, znovu pýtaj vysokosvietivé, no a do hodín... a do toho kúrenia, Ti stačia aj náhrady za klasické žiarovky, sú to LEDky zo zabudovaným odporom v takej pätici, že ich len jednoduche vymeniš za tie origo, mali by ich mať aj u Lipeckého, ja som ich objednával z Autoomega.sk, ale v hodinách ju asi ale budeš musieť zbrusiť aby Ti tam vošla, do toho stredového Ti hádam bude stačiť aj jedna, ja som dával dve, pretože tie originálne pätice som mal dolámané, tak som ich odstrihol, predlžil káble a naletoval dve LEDky plus som tam dal 220 ohm odpor, inak by zhoreli :D
intel_sk- nz :)
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

dnes som sa celý natešený pustil do rozoberania interieru, chcel som natiahnuť káble na hudbu + nejaké veci poupravovať, no dobrá nálada mi vydržala len dovtedy, dokým som nevybral koberec, stačí sa pozrieť na fotky :shock: :? :twisted: , nechápem, ešte pred zimou som mal auto na zdviháku a nikde nič a zrazu taká diera, nevie niekto z Trenčanov o nejakom šikovnom zváračovi :?: potreboval by som to čo najrýchlejšie spraviť :|
Podlaha LZ.jpg
Podlaha LZ.jpg (110.39 KiB) Zobrazeno 2477 x
Diera.jpg
Diera.jpg (102.81 KiB) Zobrazeno 2477 x
Podlaha PZ.jpg
Podlaha PZ.jpg (104.72 KiB) Zobrazeno 2477 x
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

predok je naštastie nedotknutý :)
Podlaha LP.jpg
Podlaha LP.jpg (111.59 KiB) Zobrazeno 2477 x
Podlaha PP.jpg
Podlaha PP.jpg (106.32 KiB) Zobrazeno 2477 x
Podlaha1.jpg
Podlaha1.jpg (103.73 KiB) Zobrazeno 2477 x
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

mato poradím ti zváračkou by som do toho nešiel skôr len vylaminátovať...pepoxx má v tom prax...aj ked by to nebolo zlé vyvariť ale vydrží ti to kratšie ako laminál...jednoducho aj CO prehreješ plech čo tam zostal ....
ak nie sú hnilé nosníky by som sa nesral dieru zospodu zalepil zalaminátoval zvrchu a pokoj nafurt
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“