Sklo 5.dveri bez tesnenia-MK1
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Sklo 5.dveri bez tesnenia-MK1
Ahojte,ako je zname daval som si upravovat 5.dvere-kufor odstranil som nadpisy,zamok,stierac,zatmelilo sa to..samozrejme tesnenie od skla slo dole,kufor je uz strieknuty vcera som siel tesnenia dat spat nasadit...voslo ale na troch miestach po cca 7cm ma problem vojst dnu,pricinou podla vsetkeho je to ze ak sklo nasadzovali a lepily silikonom tak ho muselo vytlacit na nektorych miestach viac vonku kolo tesnenia..a teraz ten silikon zavadza.kedze na niektorych miestach su take podlhovaste bubliny pod sklom ten silikon...mal tiez niekto s tym problem ze po odstrojeni tesnenia mu to niekde nesadlo? Niekde som videl uz asi na jednom dvoch puntach ze mali chlapici kufor aj bez tesnenia..hm myslim si ze by nemalo zatekat dovnutra? akurat by sla aj voda pod sklo do tej drazky nebol by som asi najradsej..takze teraz rozmyslam co s tym..ci ten silikon vyskrapovat alebo z tesnenia na tych miestach kde to nevojde vyrezat z vnutra gumu.Vojst dovnutra nevie vnutorna ta stredna najhrubsia cast gumy.
- Reklama
Re: Sklo 5.dveri bez tesnenia-MK1
Možná jsem z toho trošku nepochopil v čem je konkretně problem,ale proč ti tam dávali silikon? Pokud vím tak punta měly lepené zadní skla až od 98.roku tzn.ty poslední ročníky,jinak měly všechny zadní okna v těsnění.Možná ho máš vytahané,mělo by se při každé výměně dávat nové.
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No neviem ako ty myslis,ja ak som dla dole tesnenie kolo skla..tak sklo mi drzalo co znamena ze bolo lepene..ale spat som ho nevedel dat..potom osm zbadal ak som pozrel blizsie ze tam kde nejde strcit ho je pod sklom taka akoby bublina..dlhsia...ak som do toho pichol tak to bolo makke..cize silikon...a to mam roč.96,no uz sa to nejako vyriesilo,bol som v praci a otec mi pisal ze nejako to tesnenie tam strcil...nasuval,akurat na jednej strane daval lepidlo lebo to inak neslo..oblepil nech tlaci ho do vnutra
punta jsou lepene vsechny....i 94 treba....