OZ Racing r15 ET ???

Tlumiče, pružiny, kola, pneumatiky, brzdy, řízení

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: OZ Racing r15 ET ???

Příspěvek od kovvalsky »

hasky28 píše:nevie mi niekto poradit, ak sa pozrie na fotku vyssie, ci nemam "zadok" prilis nizko ? teraz som nalozil nieco tazsie do auta na zadne sedacky a skrtaju mi lemy...a zo zadnej napravy mi uz dlhsie vychadzaju divne zvuky...ked zastavim auto a vystupujum, tak tam nieco vrzga, alebo neviem ako mam opisat ten zvuk...moze to byt spojene s tlmicmi? ze neako auto sadlo nizsie? som jediny ktory ma seriovom podvozku obute 195/55 r15? vdaka za kazdu radu, chcem uz dat auto do cajku, nech sa mozem venovat stylingovym veciam :)
pozor aj ja som si myslel ze su to lemy ale nie lemy su to veru neni aj ked som ich obrusil robi to zadny naraznik daj ruku medzi koleso a karoseriu kde ti zacina naraznik a tam uvidis ale aj po hmate zacitis taky vystupok to treba cele komplet obrusit aj trocha z toho plechu co tam trci lemy podla mna neskru a ak si nevies rady oblep to cele bielou paskou naloz auto a prejdi po nerovnostiach aby to skrklo a uvidis kde ti to poznaci pasku
co sa tyka tlmicov to by nemalo niako vrzgat skor to typujem na tie pruziny a tie ulozenia jedno je gumove a jedno z umelej hmoty
one world, one dream, one car
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Punto - podvozek“