poradte prosím

Moderátor: peta.smolik

wiseco
Začátečník

Re: poradte prosím

Příspěvek od wiseco »

Děkuji vám všem za příspěvky a rady,objel jsem opravdu spousty stil,no mazec.Fotky super popisky také a skutečnost hrozná.Nej stilo co mě nejvíc oslovilo bylo právě to v prostějově co jsem zde zminoval,nádherný čistý interier bez jakéhokoliv poškození akorát ten houpající volnoběh a vibrace.V pátek mi ale bazar psal že stilo bylo ve fiatu a už je vše ok,zajel jsem se na něj tedy podívat a opět se přesvědčil že jeto nejhezčí kus na který jsem narazil.Nyní vuz běžel dobře bez vibrací atd,ve fiatu udělali diagnostyku a vyměnili filtr vymazali chyby.Mam ho doma a jsem pořád nervozní aby bylo vše ok,dnes jsem ho dovezl známemu na servis(výměna rozvodu)cestu domu z bazaru jsem si fakt užil,jede nádherně proti mé stařičké bravě 1,9td kterou jsem v bazaru zanechal protiučtem.
Reklama

aifel202
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: poradte prosím

Příspěvek od aifel202 »

wiseco píše:Děkuji vám všem za příspěvky a rady,objel jsem opravdu spousty stil,no mazec.Fotky super popisky také a skutečnost hrozná.Nej stilo co mě nejvíc oslovilo bylo právě to v prostějově co jsem zde zminoval,nádherný čistý interier bez jakéhokoliv poškození akorát ten houpající volnoběh a vibrace.V pátek mi ale bazar psal že stilo bylo ve fiatu a už je vše ok,zajel jsem se na něj tedy podívat a opět se přesvědčil že jeto nejhezčí kus na který jsem narazil.Nyní vuz běžel dobře bez vibrací atd,ve fiatu udělali diagnostyku a vyměnili filtr vymazali chyby.Mam ho doma a jsem pořád nervozní aby bylo vše ok,dnes jsem ho dovezl známemu na servis(výměna rozvodu)cestu domu z bazaru jsem si fakt užil,jede nádherně proti mé stařičké bravě 1,9td kterou jsem v bazaru zanechal protiučtem.
BLAHOPŘEJI :!: :!: :!:
Také jsem tento týden koupil stiloMW JTD, a proti mé staré Marejce v naftě je to posun v před jak cyp :wink:
13042012342.jpg
13042012342.jpg (185.51 KiB) Zobrazeno 817 x
Fiat Stilo MW
r.v.2003, 1.9JTD, 85KW
Odpovědět

Zpět na „Stilo“