matto dik
perry ani ja nemam take miesta na fotenie blizko, musel som za nimi 20km
vcera som bol s kamosom v nitre a moje auto bolo cely vecer odstavene na jednej benzinke v sali.. ked som dosiel stal tam kamos a rozpraval sa s policajtami zelenymi.. tak som siel za nim ze cau co a jako? aj im som sa pozdravil a tak.. potom som siel prec, hovorim dobre, dufam ze si ma ti dvaja budu pamatat uz za toho nasho spolocneho znameho
vyjdem z pumpy, idem asi 1km a majaky
tak sa dam bokom, vytiahnem papier mozne aj nemozne nemal som bielu kartu, vedel som ze ju nemam mal som ale zelenu aj blok takze dobre no a pokracujeme
pan vodic mam sa pozriet na tie kolesa? a nemuseli by ste sa a on ze ja sa pozrem len tak ze R16 a ani ten priemer tu nevidim.. ze blokova pokuta 60e mate? nemam
keby som mal 60e tak sa zenim asi
takze mi beru vodicak a technicak + pokuta :/
ale nie teraz kedze mame spolocneho znameho
ale ak ma nabuduce stretnu a nebudu zapisane tak to uz riesit nebudu.. mi hovoril ze ak by ma stretol nejaky dopravak, tak mi nielen ze zobere vodicak, technicak + pokuta, ale moze odo mna chciet aby som auto nechal na mieste a zavolal si pon odtahovku.. takze fajn
tak sa zobudzam pomaly a idem tam supnut zimne a potom volakedy po vyplate vybavim zapis