Chyby Fiatu Bravo
Moderátor: peta.smolik
Re: Chyby Fiatu Bravo
na inom fóre som čítal o zahmlievaný koncových svetiel, aký som bol rád že mne to nerobí , až jedného dna som to uvidel aj ja na svojej plechovici,podotýkam nepršalo, po prečítaní eLEARNu, sa tým už nezaoberám, je tam napísane, že to je dané konštrukciou svetiel, podla mňa,jednoducho pri výrobe tam zostane vzduch o určitej vlhkosti aká bola vo výrobnej hale pri vyrobe, ktorá sa vplyvom rozdielných teplôt vonku a vo svetle vyzráža svetlo je dvojplaštové, vrchná časť je čirá, až pod nou sa nachádza funkčná farebná časť
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
- Reklama
dnes som obzeral podvozok a podbehy na plechovici po dvoch rokoch, a to som nemal robiť, v pravo v zadu a vľavo vpredu mám trochu premačknutí podbeh kde sú zaslepky, ím to sňad vyskočilo z balanceru mojé nervy, alebo bolo na retuši a debil to zle zdvihol na zdviháku, ale čo sa čudujem robím v automobilke, a viem ako to chodí, takéto chyby si zákazník nevšimne pri kúpe je to OK.
Myslíš že to už tam bolo ked si ho kupoval novérogi píše:dnes som obzeral podvozok a podbehy na plechovici po dvoch rokoch, a to som nemal robiť, v pravo v zadu a vľavo vpredu mám trochu premačknutí podbeh kde sú zaslepky, ím to sňad vyskočilo z balanceru mojé nervy, alebo bolo na retuši a debil to zle zdvihol na zdviháku, ale čo sa čudujem robím v automobilke, a viem ako to chodí, takéto chyby si zákazník nevšimne pri kúpe je to OK.
určite to tam bolo už pri kúpe, z bežného pohľadu to nieje vidieť, iba z pohľadu od spodu, alebo ak použijem zrkadlo, zajtra to skúsim nafotiť, bežnou prevádzkou sa to nedá urobiť, ak by som nepozerál kde sú aké otvori na vystriekanie dutín ani by som na to neprišiel.
foto nič moc, je to s mobilom, skúsim to ešte nasvietiť a ešte raz odfotiť, vyznačil som kde sa to nachádza,
- Přílohy
-
- urobil som nove foto kde je už pekne vidieť ako to je prehnuté do vnútra
- Snímka002a.jpg (114.2 KiB) Zobrazeno 4815 x
Naposledy upravil(a) rogi dne 28 bře 2012, 15:06, celkem upraveno 1 x.
Dík za fotku ale ozaj to nieje dobre vidieť to tmavé je preliačina alebo je tam aj diera ? O týždeň si idem po nové auto ako vidím musím si dávať pozor asi ako pri starom.Nevieš ešte náhodov prosím ťa na čo si mam dávať bacha.Na to auto už nemáš záruku? Či asi by bola zbytočná vymýšlali by!!
to čierne je zaslepka, mam záruku ale to by neuznali, na inom fore aj tu pisal tiramis , to čo mam ja nič oproti jeho fiatu, dobre si popozeraj cele auto z vonku aj odspodu
hmm no prezrel som svoj auto a okrem trocha obitého podbehu pri predných kolesách od kamienkov po zimách. naštastie tam nič poškodené ani retušované nieje
ex car: Fiat Bravo 2 1.4 16V 66kW
NOW : Ford C-Max FL 1.8 TDCi 91kW/124 ponikov :D
NOW : Ford C-Max FL 1.8 TDCi 91kW/124 ponikov :D
Prosím ťa čo sú to za záslepky načo to je_? Ja som to na autách nemal.Mal som aj cromu a ani tam si to nepamätámrogi píše:to čierne je zaslepka, mam záruku ale to by neuznali, na inom fore aj tu pisal tiramis , to čo mam ja nič oproti jeho fiatu, dobre si popozeraj cele auto z vonku aj odspodu
"dusan10" tie záslepky, a je ich tam požehnane prekrývajú otvori ktoré slúžia na odtok farby keď karoséria vychádza von z vane s kateforézou, založil som tu aj tému " antikorózna ochrana dutín a spodku karoserie" ale zatiaľ nikto nenapísal nič k tomu tie záslepky sa dajú pekne dať dolu a môžeš dutiny vystriekať cez tie otvori oplatí sa to urobiť, zinok na plechoch nieje žiarový, ale elektrolytický, taký poprašok
"durkovic" najhoršie na retuši je to že zákazník to buď nikdy neuvidí, a keď tak dosť neskoro, inak mojá plechovica im mohla aj spadnúť pri nakladaní na vozeň, najhoršie retuše sú oprava laku, ktorá sa robí ak je zastriekaná špina alebo je urobená priehlbina alebo ryha do laku, vtedy sa vybrusuje až do plechu, kde "zinok" ide dolu Aj keď to mám prevalené, tak to nieje aspoň vidieť pokiaľ nepozerám na to odspodu, inak ma to peknedurkovic píše:hmm no prezrel som svoj auto a okrem trocha obitého podbehu pri predných kolesách od kamienkov po zimách. naštastie tam nič poškodené ani retušované nieje
Čítam že sa vyznáš prosimťa aký je rozdiel medzi tymi zinkovými kasňami.Ja by som ti poradil ale naposledy som také niečo riešil pred 20-timi rokmi na škodovke 105-s
dusan10, mám ešte Š130L tá mala tiež ošetrené dutiny a spodok podvozku, má 26 rokov ale už na jeseň ide na vrakovisko žiarový zinok sa používa na kýble, krhly, pozinkovanie sa robí v tekutom zinku, ak by to bolo robené na plechy ktoré sa používajú na výrobu karoserii tak by bola o niečo vyššiu hmotnosť ale i cena by šla vyššie
Dorá fotka vyzerá že farba nieje zodratá. Ja by som to asi skúsil vyreklamovať aj ked neviem ako by to opravovali aby nepoškodili farbu a celú tú ochranu asi len ak vytiahnuť.U predajcu ked budem preberať auto asi budem dosť trapasiť ked to budem chcieť vidieť aj zo spodu
Nepatrí to síce sem do témy, ale čo vravíte na poruchovosť u Golfov TSI, s tou rozvodovou reťazou? Ja som uvažoval aj o tomto aute, ale manželka vybrala Bravo a dúfam že sa na ňom nič podobné nestane. Nejaké vŕzganie mi až tak nevadí, ale ten motor, tak to už je trochu iná káva! Myslím rogi, že ti tvoje podbehy sú proti tejto poruche slabý odvar!