MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Matto
Všeználek

Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto

Příspěvek od Matto »

noo, super nápad :wink: stredný pás aj tak nepoužívam, zajtra na to mrknem, dík pepo :)
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Reklama

kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

Matto píše:noo, super nápad :wink: stredný pás aj tak nepoužívam, zajtra na to mrknem, dík pepo :)
aj ja mam o pas je to najlepsia kostra a co sa tyka toho co ty chces spravit neviem kto je taky typek a preprogramuje ti to tlacidlo no ale asi sa to ani neda to by to tlacidlo muselo mat taku funciu skor vymen dialkove z centralu niektore sa daju programovat alebo vymen cely central ja na svojom mam ten kufof ale neviem co k tomu potrebujem ani ako to zapojit :D
one world, one dream, one car
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

no tak to zrejme nepojde spraviť....ako hovoríš to tlačítko je na vipínanie sirény....mám momentálne také auto s autoalarmom (teda dúfam že bude rovnaký) má rovnaký ovládač doma a tuším je v nom návod tak to mrknem..(inak mal by to byť portman). že či má aj výstup na otváranie kufra ak nie ešťe je varianta dať na zadné dvere, kde je osvetlenie špz mikrospínač a spraviť to tak že ked zamkneš nebude fungovať...to sa dá.....

kovalsky
nie je to nič zložité...potrebuješ relátko, jeden servomotor ale ten silnejší, trochu elektrikárskej zručnosti a malo by to fakčať...aký typ máš centrálu?...ak je to keetec tak to ne je problém urobiť max 1,5 ha a bude to fakčať

ja mám všetko ukostrené na pôvodných kostrách na zadnom čele alebo ako to nazvať v pravo jedna kostra vľavo druhá kostra...sú tam tiež ukostrené zadné svetlá
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

matto:....rovnako ako som písal u kovalského....ak je to alarm portman netreba nič preprogramovávať budeš potrebovať iba relátko, motorček a kábel....teraz som to pozeral ešťe to preistou premerám a ak budeš chceť môžeme to pozrieť
straki
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od straki »

Matto píše:PuntoRacer
straki
-no zmerať vám to môžem, ale asi až cez výkend, teraz nestíham, ale je to prakticky len obkreslený ten koberec, čo je v kufri, akorát čo som tam v rohoch spravil tie vybrania na plasty čo sú na blatníku.
Oki kdyby jsi se k temu dostal a mohl mne okótovat rozměry byl bych šťastný neboť momentálně nemám auto po ruce a navíc bez technický tak to nemohu změřit na mým a když si kreslím předběžný vzhled dvojtý podlahy tak mne trošku nesedí rozměry když to dělám od oka dle fotky :D
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

pepaxx píše:matto:....rovnako ako som písal u kovalského....ak je to alarm portman netreba nič preprogramovávať budeš potrebovať iba relátko, motorček a kábel....teraz som to pozeral ešťe to preistou premerám a ak budeš chceť môžeme to pozrieť
no bolo by to super, a akoby to vlastne potom fungovalo?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

Matto píše:
pepaxx píše:matto:....rovnako ako som písal u kovalského....ak je to alarm portman netreba nič preprogramovávať budeš potrebovať iba relátko, motorček a kábel....teraz som to pozeral ešťe to preistou premerám a ak budeš chceť môžeme to pozrieť
no bolo by to super, a akoby to vlastne potom fungovalo?
normalne ako odskok dveri proste stlacis otvorenie kufra a ono ho otvori a ty to len zdvihnes a ked das poriadne silne piesty bude sa ti to otvarat samo :lol: :lol: spravne som povedal ???
Pepoxx
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepoxx »

fuha to neviem lebo keby tam das take silne piesty zeby to same zacalo dvihat cele 5te dvere si zober akou rychlostou by to islo keby uz su tak na polceste :D cize ku koncu si myslim zeby to islo tak rychlo ze keby za tym niekto stoji mu to taku jebne ze to nerozchodi :D:D:D:D:D:D:D
Punto Cabrio
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

matto
- fungovalo by to tak že stlačíš po sebe dve tlačítka a kufor odskočí ako keby si potiahol páčku vo vnutri

kovalský
- no s tými silnými piestami to si už prehnal :-)...samo sa to nikdy nebude otvárať lebo ono tie piesty sú všetky robené tak resp nie piesty dvere že ich musíš do štvrtiny potiahnuť až potom to otvára samo jednoducho tie úchyty na piestnicu sú tak robené že musíš najskôr potiahnuť určitý kus aby to potom išlo hore

a tak netreba byť až tak leniví že sa človeku nechce ťahať hore tie dvere :-)
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

Pepoxx píše:fuha to neviem lebo keby tam das take silne piesty zeby to same zacalo dvihat cele 5te dvere si zober akou rychlostou by to islo keby uz su tak na polceste :D cize ku koncu si myslim zeby to islo tak rychlo ze keby za tym niekto stoji mu to taku jebne ze to nerozchodi :D:D:D:D:D:D:D
sak myslis ze preco som to povedal tato to mal na octavii kupil polske piesty a ked sme ich tam namontovali kufor tak vylete ze to skoro skoncilo na prednej kapote neuveritelnu silu mali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale tak mozno na punte su az take silne neni treba len vyskusat
straki
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od straki »

Já sem někde na videu viděl že tam dali pružinu na ty plynový vzpěry a pak se to samo otevíralo ale myslím že to bylo na okině :)
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

no s tou pružinou by to fungovalo :-)
gogo2
Fiaťák

Příspěvek od gogo2 »

ja mam urobene to otvaranie kufra na DO :) nic zlozite, ale velmi uzitocne :D ja mam dialkove s tlacitkom na otvaranie kufra, tak si vravim preco to nevyuzit 8) kufor mi otvara elektromagnet zapojeny cez relatko... http://www.sega.sk/products/images_img/se512.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; nieco taketo, to lanko co trci z toho magnetu som svorkou prichytil o povodne lanko na otvranie kufra z miesta vodica :) keby nieco tak sa pytaj
Punto II Sporting 1,2 16V
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

neviem ako na 2 punte ale na 1 kovom mi to ten elektromagnet neutiahol a bola to investícia niekde okolo 10€...samozrejme + relé
servomotor a kúsok biciklového lanka je investícia do 5€ a funguje to 100%....už som to robil na niekoľkých puntách a zatail sa nikdo nesťažoval :-).
gogo2
Fiaťák

Příspěvek od gogo2 »

mne to tiez naskor neutiahlo, ale ked som tam fukol relatko uz to frcalo 8) ale kedze ty uz na to mas system tak nie je co riesit :wink:
Punto II Sporting 1,2 16V
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“