Wapka na cistenie auta + autokozmetika
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Wapka na cistenie auta + autokozmetika
Zima konci (dufam) tak by bolo dobre auticko poriadne ocistit. Uvazujem nad nakupom wapky kedze doma su 4 auta tak by sa to hadam aj vyuzilo viackrat ako len na moje auto. Mate niekto skusenosti s cistenim auta wapkou? pripadne ake mate konkretne modely, ake prislusenstvo k tomu je naj a podobne. Nechcem kupit nieco co bude najlacnejsie aby som zistil ze mi to je nanic. Pozeral som po nete nejake nazory ludi a boli rozne (od dava to dole lak, necisti to dobre.... po ... je to super odporucam)
mozete pridat aj info aku autokozmetiku pouzivate na svoje punta a podobne
PS: ak je tu uz taka tema tak sorry ale nenasiel som ju
mozete pridat aj info aku autokozmetiku pouzivate na svoje punta a podobne
PS: ak je tu uz taka tema tak sorry ale nenasiel som ju
- Reklama
Re: Wapka na cistenie auta + autokozmetika
Máme taky vysokotlaký čistič VAP z Baumaxu kolem 2.000kč ale na auto ho raději nepoužíváme jen na umytí demontovaných dílů a traktoru. Auto ostříkám vodou z vodovodu,pak máme molitan 10x15x30cm na násadě a v kýblu šampon s voskem. Auto mám umytý raz dva a pak opláchnu vodou a jelenicí vysuším. Ta Vapka to nastříká všude a pak to rezaví. Jo kdybych jezdil polňačkama tak bych ji asi musel taky použít ale jinak stačí hadice s pistolí.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
ved nad tym rozmyslam ci sa to oplati. auto uz ma nejake tie skrabance a nerad by som keby mi to zlikvidovalo farbu
Wap je vysokotlaký odstraňovač hrubých nečistot a na vysoce výkonných se dá nastavit i tlak ale na osobáky no nevím,i když se to valí z dálky tak mlha od toho vleze všude a stejně se to musí umýt smetáčkem a nebo houbou.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky obyč. z Baumaxu za 2 000. Značka je myslím: OK. Má i regulaci tlaku... Jsem s ní celkem spokojenej...
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
já myju taky auta normálně wapkou a úplně vpohodě.ta voda ti nateče jen tam kam ti nateče třeba za deště takže je to úplně jedno.
teď z hlavy netuším co to je zač ale má tlak asi 20 mPa,metr vysoká,asi za 8000kč a jdou s tim řezat i tvárnice a normálně s tim myju auto a barvě to nic nedělá
Jen to bylo blbý když jsem tim umyl starou felici,tu jsem v jednom rezavym místě prořízl skrz.
teď z hlavy netuším co to je zač ale má tlak asi 20 mPa,metr vysoká,asi za 8000kč a jdou s tim řezat i tvárnice a normálně s tim myju auto a barvě to nic nedělá
Jen to bylo blbý když jsem tim umyl starou felici,tu jsem v jednom rezavym místě prořízl skrz.
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Mr.pilot píše:...když jsem tim umyl starou felici,tu jsem v jednom rezavym místě prořízl skrz.
To znám... Takhle jsem na Tipu odříz kus blatníku
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
já na mytí auta wapkou kašlu od tý doby, co mi odfoukla kus laku teďka jí používám maximálně na kola
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC