MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Matto
to je fakt... asi malo kto predava subac z toho dovodu co ja proste ho milujem len uz sa mi akosi nezmesti do auta
Punto Cabrio
- Reklama
niekto to ale predava z dovodu ze zisti ze subwoofer mu nespravi perfektnu hubdu a ked zisti kolko treba do muziky investovat pretocia sa mu cifernikyPepoxx píše:to je fakt... asi malo kto predava subac z toho dovodu co ja proste ho milujem len uz sa mi akosi nezmesti do auta
one world, one dream, one car
nie, to ani neplánujem ,pokial sa bude dať chcem všetko novépepaxx píše:matto...
čo sa tíka reprákov, subb
tak ak ti môžem poradiť nikdy nekupuj používané....
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
včera som Punťasa po asi 2 mesiacoch každodenneho jazdenia konečne umyl, už si to zaslúžil , musím sa priznať, že počas zimi som čo sa týka Punta ani prstom nepohol , akorát čo som sem tam dolial kapalinu do ostrekovačov a vysušil kožku z kapoty , no po včerajšom zmytí všetkého toho bordelu som sa celkom potešil, lak vyzerá byť v poriadku, žiadne väčšie škody, takže spokojnosť veliká ...no a takisto musím Punťasa pochváliť, okrem občasneho zasekávania centrálu pri teplotách okolo -20 absolútne žiadny problém, dúfam, že to nezakríknem,ale za túto zimu dávam Punťasovi jedničku s hviezdičkou
a jedná z našou ,,modelkou,,
Pekne fotky, az teraz som si vsimol ze si vyhladil aj zamok na piatich dverach:) to si vychytal:)
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
Ahoj,pekny Puntas,musim pochvalit a este ked pocuva to je duplovane dobre
Mam par otazok: Tie elektrony mas nejake zimaky,ci tie iste mas aj letne?co tam mas za pneu?na zimne vyzeraju dost nizkoprofilovo
Co ta modra folia na skle,nemal si s tym problemy?
Zadne svetla mas zatmavovane alebo su origo?
Tá antenka je nejak samodomo skracovaná,alebo si ju kupil?poradis kde?paci sa mi,hlavne ze nieje strieborna
Byt po mojom este by som supol deflektory na okna a zadnu SPZ namontoval na naháča,rozumej bez podložky,z tej umelohmotnej s nápisom ´´SR´´ sa mi ježia chlpy,neber to zle
Tak nech to jazdí čus hádam na nejakom zraze
Mam par otazok: Tie elektrony mas nejake zimaky,ci tie iste mas aj letne?co tam mas za pneu?na zimne vyzeraju dost nizkoprofilovo
Co ta modra folia na skle,nemal si s tym problemy?
Zadne svetla mas zatmavovane alebo su origo?
Tá antenka je nejak samodomo skracovaná,alebo si ju kupil?poradis kde?paci sa mi,hlavne ze nieje strieborna
Byt po mojom este by som supol deflektory na okna a zadnu SPZ namontoval na naháča,rozumej bez podložky,z tej umelohmotnej s nápisom ´´SR´´ sa mi ježia chlpy,neber to zle
Tak nech to jazdí čus hádam na nejakom zraze
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
PetkoPN-jj, zámok je zvarený, akorát je to trošku nepraktické, musím vždy liesť do auta, ked chcem kufor otvoriť
Bansheedakujem za pochvalu
- no čo sa týka tých kolies, tak na zimu mám tie čo sú na foto, tj. disky KM a pneu 165/65 R14 Fulda Carat Montero2 - odporúčam, vynikajúce zimné gumy a na leto disky RSW ,pár stránok dozadu mám dosť fotiek s nimi a gumy na tento rok Michelin 185/55 R14
-s tým modrým pásom na prednom okne problém ešte nebol, asi je to tým, že nie je hrubší ako slnečné clony
-zadné svetlá sú zatmavované, ale ešte predošlým majitelom.
-anténka je custom , vytočená s mosadze na sústruhu , s koncom do tvaru piesta a nastriekaná modrou farbou ,príjem je na počudovanie rovnaký ako s origo anténkou
-deflektory, uvidím, zatial mi nejaké nechýbajú, no a podložky pod špztkami asi zostanú, pred tým som tam mal chromové, tie mi tam nesedeli, kedže auto sa snažím ladiť do modro-čierna tak tieto čierne tam sedia viacej, lepiť špztky nechcem, jazdim autom skoro stále a nechcem riskovať, že ich niekde stratím
Bansheedakujem za pochvalu
- no čo sa týka tých kolies, tak na zimu mám tie čo sú na foto, tj. disky KM a pneu 165/65 R14 Fulda Carat Montero2 - odporúčam, vynikajúce zimné gumy a na leto disky RSW ,pár stránok dozadu mám dosť fotiek s nimi a gumy na tento rok Michelin 185/55 R14
-s tým modrým pásom na prednom okne problém ešte nebol, asi je to tým, že nie je hrubší ako slnečné clony
-zadné svetlá sú zatmavované, ale ešte predošlým majitelom.
-anténka je custom , vytočená s mosadze na sústruhu , s koncom do tvaru piesta a nastriekaná modrou farbou ,príjem je na počudovanie rovnaký ako s origo anténkou
-deflektory, uvidím, zatial mi nejaké nechýbajú, no a podložky pod špztkami asi zostanú, pred tým som tam mal chromové, tie mi tam nesedeli, kedže auto sa snažím ladiť do modro-čierna tak tieto čierne tam sedia viacej, lepiť špztky nechcem, jazdim autom skoro stále a nechcem riskovať, že ich niekde stratím
dnes padlo 190 000km, tento rok to vyzerá, že sa prehupnem cez 200tis.
vidim ze ukazovatel nadrze mas tak ako ja vacsinou k tej cervenej palickeMatto píše:dnes padlo 190 000km, tento rok to vyzerá, že sa prehupnem cez 200tis.
one world, one dream, one car
prave preto som si na mojom odpajkoval ledku "vecneho svetielka"kovvalsky píše:vidim ze ukazovatel nadrze mas tak ako ja vacsinou k tej cervenej palicke
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
:D:D:D:D:D cozeee :ty si borecstruter píše:prave preto som si na mojom odpajkoval ledku "vecneho svetielka"
Punto Cabrio
aj tvoje je pekné a má strešné okno čo ja postrádam.
NEW-PuntoSporting16V 59kw/80PS
r.v.4/2000,MK II.modra 3dv, motor 188A5.000, kod 188AX 6-kvalt.
EX-PuntoSporting16V 63kw/86PS, r.v. 1998, Mk1 , čierna 3dv, motor 176.B9000
r.v.4/2000,MK II.modra 3dv, motor 188A5.000, kod 188AX 6-kvalt.
EX-PuntoSporting16V 63kw/86PS, r.v. 1998, Mk1 , čierna 3dv, motor 176.B9000
dakujem...šíber je super, zvlášť ked nemám klímu, a ešte je aj elektrický, takže luxus
ten zámok vyrieš ako ja ešťe jedným motorčekom ktorý tahá lanko...ale zasa musíš mať centrál s doplnkovým odomikaním alebo ako by som to nazval.....
niekto prekračuje hranicu 19000 a ja na tmavom zrejme budúci tížden prekročím 100000 ale samozrejme už asi 3 krát v skutočnosti + 30 000 na tmavom
niekto prekračuje hranicu 19000 a ja na tmavom zrejme budúci tížden prekročím 100000 ale samozrejme už asi 3 krát v skutočnosti + 30 000 na tmavom