HELP - Nelze zamknout víčko nádrže
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
HELP - Nelze zamknout víčko nádrže
Ahoj dejte tip jak zamknout nádr u vozu Fiat punto 1,2 nejde to ať otáčím klíčem jakkoliv vždy ji bez klíčku odemknu.
Díky
Díky
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nelze zamknout nádrž
mam stejny problem nove vicko stoji 500 ale neresim to -pohodlne natankujes bez klicku koho by napadlo ze mas odemklou nadrz....Charls píše:Ahoj dejte tip jak zamknout nádr u vozu Fiat punto 1,2 nejde to ať otáčím klíčem jakkoliv vždy ji bez klíčku odemknu.
Díky
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Víčko nádrže
Zdravím. Mě se to stalo přesně včera. nevíte někdo, dá se víčko demontovat a opravit? Abych měl zámek na originál klíč. Díky.
Měl jsem stejnej problém a jde to opravit. Musí se to celý rozebrat a vypilovat novou západku, udělal jem ji kovovou místo zničený plastový. Je to piplačka, ale chodí to bezvadně. Zámek ze dveří tam nejde a nakonec problém néní v zámku,ale v mechanice zátky.
Punto 55S, 97, 3 dv.
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jj, přesně tak, ten zámek tam pasovat nebude a taky k čemu, když jemu se nic nestalo.Milsn píše:Měl jsem stejnej problém a jde to opravit. Musí se to celý rozebrat a vypilovat novou západku, udělal jem ji kovovou místo zničený plastový. Je to piplačka, ale chodí to bezvadně. Zámek ze dveří tam nejde a nakonec problém néní v zámku,ale v mechanice zátky.
Jinak stejný víčko má i BRAVA.
Taky by mě zajímalo, proč je víčko z TD o 20 kč dražší, než víčko na benzíňáka, když jsou stejný, už jsem to i zkoušel. Jediný rozdíl je v nápisech na nich.
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní