2.0 20V za studena střílí do sání
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2.0 20V za studena střílí do sání
Čau lidi.Může mi někdo poradit při nastartování motor drží zvýšené otáčky cca 1500,ale během 20 vteřin otáčky postupně klesnou do 700-600 ot./min a motor kucká třepe se a jdou slyšet detonace do sacího potrubí.Stačí 5minut a jde standartně.Za tepla švýcary.Díky za tipy Petr
- Reklama
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
cukání za studena
opraveno! Výměna termostatu (1650,- celé těleso-debilové) a výměna čidla teploty.Světe div se,favorit stříkačka má na chlup to stejný se stejnými hodnotami cena 220kč. Tak a ještě převodovka a je to-krám jeden!Lacinovi dík za tip
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
cukání za studena
opraveno! Výměna termostatu (1650,- celé těleso-debilové) a výměna čidla teploty.Světe div se,favorit stříkačka má na chlup to stejný se stejnými hodnotami cena 220kč. Tak a ještě převodovka a je to-krám jeden!Lacinovi dík za tip
Caute, mal som ten isty problem a je tu este aj dalsia moznost. Mne odisiel snimac prietoku vzduchu. Takze moznosti na opravu viac nez dost, uz aby len mal kto platit pokusy s vymenou nahradnych dielov. Moja skusenost je, ze ani v znackovych servisoch nie su schopny nic zistit, ani ked maju tester. Mne to opravil jen maly servisak - fachman, ktory si neda pokoj, kym nenajde chybu - skusa doradu vsetko, kym na to nepride.
Andrej