FiatECCUScan

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Micohell
Fiaťák

Re: FiatECCUScan

Příspěvek od Micohell »

raz zainvestujes a mozes si robit diagnostiku kolko len ces samozrejme ked mas mk I tak tam toho fakt vela neporobis a cez FiatECUscan tak maximalne ABS a airbagy nic ine ti to tam neukaze ale ja som si stiahol taky program ktory je specialne na tie riadace jednotky ktore su v MK I a dam uz toho bolo videt dost volal sa IAW SCAN 2
Punto 60 mk1 44kW
Punto GT 98kW? vo faze vylepsovanie :D
Reklama

1968
Začátečník

Příspěvek od 1968 »

ABS v Puntu ani nemám :D Potřebuji jenom jednou vypnout kontrolku na bagy. Pak už je mi kabel k ničemu. Stejně bude jezdit pouze do konce technický a pak půje do věčných lovišt, to mu už bude 17 let. Takže investice do kabelu je nesmysl.
Kdybych věděl, že bagy jsou funkční i přes svítící kontrolku tak to neřeším vůbec. Ale tím si nejsem právě jistý.
The Italian family - Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85kW; 2003
- stařeček Puntík 1.1 55 SX; 1997
Reno
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Reno »

Neviete mi poradiť,ktorý kábel mám z ebay objednať pre mk2a ? ELM 327 USB OBD2 to viem,ale je ich tam mnoho a teraz neviem ktorý? Nerád by som objednal blbosť a tak vas prosím o radu,ak niekto taký kábel kupoval. Ďakujem. http://www.ebay.com/itm/CAN-BUS-V1-4-EL ... 19cd853a60" onclick="window.open(this.href);return false; môže byť?
Punto 1,2 8V 5dv
hanzs
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od hanzs »

Reno: jo ten by měl chodit - mám se stejnou samolepkou ale starší 1.3 verzi.
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
CrazyApe
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od CrazyApe »

http://www.sejvi.cz/?29,diagnostick%FD- ... -s-vag-com

tento

+ upravit dle tohoto navodu od uzivatele jarin.d

https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 2&start=60

Rozeberes kabel, odcvaknes z prava 4. vodic ktery spojuje konektor a desku plosneho spoje.
K tomu pripajis kousek dratu. Vezmes mikroprepinac se 4 spinacema. Z jedne strany vsechny vyvody spojis a pripojis k tomu dratku co sis pred chvili napajel. Pak mas 4 vyvody z druhe strany a pripajis je k pinum viz. navod.

Pak si jen prepinas co checs diagnostikovat. Ja to delal dnes a 100% funkcni. Kabel sem objednal vcera a dnes mi prisel presne z te stranky co tam radi ten klucina.

Ostatni kabely co sem se docetl bez upravy neumi bud serva, nebo abs... tendle umi fsecko.
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Azri
Začátečník

Příspěvek od Azri »

mam punto MK2a a kabel KKL/Vag-COM. zatial nebol upravovany takze nevie abs (to vsak ani nemam v aute). inak funguje v pohode, nacita RJ, maze chyby, daju sa robit testy atd.

kazdopadne si zozen novsiu verziu fiatecuscan lebo ja som to skusal s 2.5 a nechcelo sa to pripojit na RJ. iba to nacitalo ale nepripojilo. s najnovsou 3.4.1 to uz funguje ako ma
hanzs
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od hanzs »

Crazyape: nemáš pravdu KKL-vagcom kabel neumí všechno. Neumí pokročilé funkce jako napojení na bodycomputer, mazání serv. intervalu, napojení na servo apod.

Aby se člověk napojil přes FES na všechno co umí, musí mít kabely oba (jako já :D )
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
Azri
Začátečník

Příspěvek od Azri »

najlepsie je mat vsetky kable. ja som to tiez tak riesil kedze v rodine mame 4 fiaty (brava, punto, grande punto, croma) :D podla mna je to dobra investicia. hlavne ked nieco zacne blikat a clovek nevie co tomu zase je :?
Reno
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Reno »

Mám verziu 3.4.1 a v nastaveniach je kábel ELM V 1.3+ ,tak teraz neviem,či pôjde aj ELM V 1.4 , alebo 1.5 ,či len 1.3 ?
Punto 1,2 8V 5dv
CrazyApe
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od CrazyApe »

hanzs píše:Crazyape: nemáš pravdu KKL-vagcom kabel neumí všechno. Neumí pokročilé funkce jako napojení na bodycomputer, mazání serv. intervalu, napojení na servo apod.

Aby se člověk napojil přes FES na všechno co umí, musí mít kabely oba (jako já :D )

Jo to mas pravdu..... :) chyba na mojem prijmaci sorry.
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Reno
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Reno »

crazy-vie sa takto upraveny kkl kabel na 100% spojit so servom?
Punto 1,2 8V 5dv
hanzs
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od hanzs »

Jak uz jsem tu psal vyse, KKL se servem nespoji!!
Kterykabel je na co, je v tyhle tabulce http://www.fiatecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
Reno
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Reno »

podla Jarin.d a jeho úpravy tam je aj prepnutie na spojenie so servom či? Tak to ma pletie!!! Dá sa teda spojiť so servom??? viewtopic.php?f=69&t=194&hilit=obd2&start=60
Je to plne funkčné?
Punto 1,2 8V 5dv
hanzs
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od hanzs »

Vidis v te tabulce na strankach Fiatecuscanu, ze u Punta umi KKL kabel servo? Ja ne.
U stila jako mam ja, to tam napsano je a taky to chodi.
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
Reno
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Reno »

Tak je to potom na hovno! Načo tam ma prepinač na servo? Ešte napíše, že 100% funkčné! Pi..vina! :-( Keď už to sem niekto dá,tak by to mal mať ozaj odskúšané ...
Punto 1,2 8V 5dv
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“