MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :) - Unnamed
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :) - Unnamed
diky
a nebyl to nahodou ten s airbagem? ty se davaly do GTcek... Tenhle je urcite z coupe, rok vyroby 93, jiny tisicihran, jine zapojeni klaksonu...
a nebyl to nahodou ten s airbagem? ty se davaly do GTcek... Tenhle je urcite z coupe, rok vyroby 93, jiny tisicihran, jine zapojeni klaksonu...
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
- Reklama
tak najeto 140 000 auto parkrat nenastartovalo, ale asi slo jenom o zaoxidovane kontakty na ukostreni motoru. Ted uz to vypada v pohode. Jinak v pondeli delam uz potreti zkousky tak doufam ze uz mi to vyjde, je to za trest jezdit busem
doufam ze najede jeste jednou tolik
Uz me nejak zacalo nudit to nove logo, tak trochu zmena:
Jeste planuju striknout do matne cerne ty zadni napisy, misto sedesatek na boku hodit nalepky rolling on steelies + stickerbomb na ty cerne listy kolem celeho auta + zrcatka + lista nad SPZkou a kourove blinkry predni + bocni
doufam ze najede jeste jednou tolik
Uz me nejak zacalo nudit to nove logo, tak trochu zmena:
Jeste planuju striknout do matne cerne ty zadni napisy, misto sedesatek na boku hodit nalepky rolling on steelies + stickerbomb na ty cerne listy kolem celeho auta + zrcatka + lista nad SPZkou a kourove blinkry predni + bocni
Naposledy upravil(a) Unnamed dne 30 kvě 2012, 23:05, celkem upraveno 3 x.
Znate nekdo tohle? http://puntogtpower.forumfree.it/?t=49239812
Punto Giannini, podle me vypada naprosto uzasne
Vyrabelo se to vubec? Nejak te italstine nerozumim. Ale bylo by fajn, mit tohle doma, asi to tak neztraci hodnotu.
Jinak na mojem aute prace moc nepokracujou... Nejsou ted penize a kdyz uz nejake sezenu, tak se to dava do oprav a podobne. Nove svicky, filtr, zimni pneu, atd. Tak uvidim pristi rok, jestli bude neco malo penez na auto, tak se pustim do nejakych uprav... A pokud bude vic penez na auto, tak asi utecu od Fiatu
Punto Giannini, podle me vypada naprosto uzasne
Vyrabelo se to vubec? Nejak te italstine nerozumim. Ale bylo by fajn, mit tohle doma, asi to tak neztraci hodnotu.
Jinak na mojem aute prace moc nepokracujou... Nejsou ted penize a kdyz uz nejake sezenu, tak se to dava do oprav a podobne. Nove svicky, filtr, zimni pneu, atd. Tak uvidim pristi rok, jestli bude neco malo penez na auto, tak se pustim do nejakych uprav... A pokud bude vic penez na auto, tak asi utecu od Fiatu
Co kupes,golfa tedeicko ? jinak gianniniho vidim poprve :-O
To ne, naftaka nikdy Chtel bych Civica (7. gen, 1.6 VTEC, 3dv. Sport v cerne), ale spis je to jen takove prani. Jeste se uvidi, jak na tom budu s penezama
Tak nejake novinky, punta dostane novou radicku a stredovy tunel:
A az nekdo bude prodavat tak kozene Coupe sedacky.
// tak uz to je v aute
Akorat jeste musim striknout stredovy tunel a ten popelnik na cerno
A az nekdo bude prodavat tak kozene Coupe sedacky.
// tak uz to je v aute
Akorat jeste musim striknout stredovy tunel a ten popelnik na cerno
Tak je asi cas na novou baterku, moje nevydrzi nabita ani dva dny Moc se v tom nevyznam, ktera je kvalitni na moje Punto? Nejlepe ne nejak silene draha...
Jak tam šel dat ten štředovej tunel.....pokud někde seženu technickou tak po reprákách o tom uvažuji
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
V pohode, je to tam sice natesno, ale zvladne to kazdy si myslim... Akorat jestli mas origo radicku, tak nevim jestli pujde prendat. A hlavni je, at ti ten, od koho budes tunel kupovat posle i takovy plastovy drzak co se dava mezi tunel a plast pod radiem, jinak to tam asi neprichytnes.
aaa, dneska mi puntik udelal radost, spotreba 6,2l/100km, snad poprve klesla pod 7,5 litru. To bude novym vyfukem, ve kterem byla obri dira.
Paradni auto, Lancia je italskej mercedes. S timhle strojem sem mel chvili tu cest, v plne vybave s Bose autoradie a musi rict ze to bylo lepsi svezeni nez moje Stilo ted.
Jojo, s výběrem jsem spokojen, tohle by měla být výbava LX (druhá nejvyšší), má to všechno co jsem chtěl (Bose, klima, kožený volant + řadička, všechny okna v elektrice), zbytek neřeším. Jenom mě docela překvapilo, jak hlasité to je na dálnici, což jsem teda zjistil, že je tím, že ve výfuku chybí středový tlumič a zadní už taky není v nejlepším stavu.
Ja mel 1.9JTD a ta jezdila super tise, 1.6tka bude asi hlucnejsi. Jinak mas mapy do navigace? S autem jezdi kamarad a myslim ze je nekde stahl