KLEPOT -so v koncich

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
pajos
Začátečník

KLEPOT -so v koncich

Příspěvek od pajos »

Nazdar, potřebojo poradit,klepání přední náprave-pravá strana.
Veměnil sem:kulovy čepe,silenbloke ramen he stabilizátoro,holoženi motoro.Tak nevim,bodo vděčné deš poradite. Dikes :evil:
Reklama

nico_sk
Začátečník

Příspěvek od nico_sk »

Klepe kedy pri prechode nerovnosti? Skusal si hybat tlmicom ci sa ti nehybe? Mne to robi tiez a mam zle horne ulozenie tlmica, idem ho menit aj s tlmicmi..
pajos
Začátečník

Příspěvek od pajos »

Tlumiče mám dobry,hébal sem s tym ale nic netloče .Ale to holoženi to skosim, nic jinyho jož mě nenapadá.Možná to ložisko v tym jož bode špatny.Tak zatim dikes do to obědnat a pak napišo co a jak.
doushan
Začátečník

Příspěvek od doushan »

zdravim,
robi mi to iste. Ked preradujem z 1-2 a rychlejsie pustim spojku tak pocujem klepnutie - taky kovovy zvuk - iduci z praveho predneho kolesa, alebo ked mam vytocene kolesa dolava a prejdem po hrbole, tak presne take iste klepnutie. Zaujimava vec je, ze to pocujem iba ked idem rano do prace, ked je vsetko studene. Pri zahriatom rozbehanom aute nic. Bol som v servise, tlmice, capy na kolese, na riadeni ... vsetko OK. Tak netusim kde to je. Mam este tip ze by to mohli byt opotrebovane brzdove segmenty. Mozno to dotlacacie pero je unavene a brzdova dosticka si lieta hore dolu.... netusim. Ked na to pridem, ozvem sa :)

Vela stastnych km bez nehody.
TV-Punto
Všeználek

Příspěvek od TV-Punto »

Mrknite este na lozisko kolesa.

FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“