Koupil jsem si Punto :-)

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Invi
Začátečník

Koupil jsem si Punto :-)

Příspěvek od Invi »

Caute lidi, zdravim vsechny Puntaky a Puntice. Brouzdam po netu a nasavam informace o svem novem (starem) voze Punto, vase forum vypada hezky, takze snad se tady mezi vama necemu priucim :-). Koupil jsem si cerne GTcko s Abarthackyma prahama z Prahy, tusim ze bylo i na vasich strankach k prodeji. Pani (slecna) mi velice nevinnym zpusobem vysvetlovala ze se jedna o originalni Abarth, ze na vas server vubec vuz neinzerovala a ze do nej pred prodejem vrazila nevim kolik desitek tisic. Dobre dejme tomu, v duchu jsem se pousmival, ale chtel jsem si splnit jakysi svuj sen o benzinovem preplnovanem zihadle, coz Punto GT myslim splnuje skvele. Zvuk je nadherny a jizdni vlastnosti prekvapive. Mozna jen pocatecni dojmy, ktere me casem prejdou, ale s autem jsem zatim velice spokojen.

No pokud se tady bude neco dit, dodam nejake fotky a rozvineme debatu o tom, jaky jsem koupil vrak :-D. Ne to doufam ne, snad u vas najdu cenne zkusenosti aby bylo o auto dobre postarano.
Reklama

liborko
Všeználek

Re: Koupil jsem si Punto :-)

Příspěvek od liborko »

Hoď fotky ať se taky pokocháme :) pokud je to origo stav bez zásahů v motoru tak ti snad poslouží dobře,pokud už se v motoru vrtal nějaký "tuner" tak hodně štěstí :D
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96

IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Invi
Začátečník

Příspěvek od Invi »

Tak pridavam. Nechavam to zatim volne stat, dokud se trochu neotepli. Ty puchyre musi pryc, stejne jako Starline Vision ktery tam predchozi majitel nalel :oops: Interier hezky, auto tiche, tokud to nezacne hvizdat tak neni po motoru slechu. O kastli se nikdo nestaral, to jde videt pri nakouknuti na spodek auta, ale pevne doufam ze to nebude uplny srot a udelam jen nater a dutiny. Docetl jsem se na foru, ze tenhle motor ma jakesi "nespolehlive" turbo. Mam tady jeden nove repasovany Garrett t25 z lancie (je na fotce). Nechal jsem ho udelat ale auto uz nevyjelo, tak ted nevim jestli ho prodat, nebo ho do budoucna v puntu vyuziju. Ikdyz trochu nechapu jak to turbo utlaci 1.3baru, kdyz v lancii tlacila 0.5 (0.8 pro overboost).

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Invi
Začátečník

Příspěvek od Invi »

Dnes jsem patral jak se to turbo presne jmenuje. Je to Garrett TB0225, stitek 455720-1 a 75970610, priruby identicke jako na IHI. Pochazi z motoru Lancia 1.6 HF Turbo jeste nepouzite.. Dokazal by mi nekdo nejak zjistit jestli tahle turbina dokaze spolehlive naplnit motor z punta?
Odpovědět

Zpět na „Punto - ostatní diskuse“