Centrál "zimní" problém

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
jetta18
Fiaťák

Centrál "zimní" problém

Příspěvek od jetta18 »

Zdravím, sice nejsem až tolik "puňták" s paliem,tak je to podobné auto a v mé sekci jsem to nenašel.Takže jedná se o Palio 1.2 r.v.2001 a problém spočívá v centrálním zamykání. V létě a na podzim bez problému, ale jak trochu mrzne, tak je problém dostat se do auta. Spočívá v tom,že dveře se odemknou a okamžitě zase zamknou...pokud se dostanu klíčem do zámku a odemknu ručně,tak se centrál rozhodí a pak to zase třeba nezamkne...nebo to odemknu,vlezu dovnitř a páčkou uvnitř odemknu dveře,okamžitě se to zase zamkne zpět. Nestkal se někdo s tímto problém? To je asi jediný co mě na tom autě v zimě štve....kamarád radil rozdělat všechny zámky a promazat ty plastové převody uvnitř...
Reklama

feldino
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Centrál "zimní" problém

Příspěvek od feldino »

Tiez som mal podobny problem vzdy mi primrzol niektory zamok prednych dveri. Teraz vzdy pred zimou striekam WD40 do zamkov kolko vojde az pokial nevyteka. Cez klucovu dierku vopcham hadicku a ladujem kolko sa da. Odvtedy mam pokoj zamky neprimrzaju.
straki
Zkušenej Fiaťák

Re: Centrál "zimní" problém

Příspěvek od straki »

S tím jsem se letos také setkal stačí odemčít auto a hned otevřít ono se to párkrát zamče a odemče a pak to dá pokoj a když si vevnitř zatopíš tak pak to bude cajk ale radši si to promázni WD-čkem
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“