Centrál "zimní" problém
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Centrál "zimní" problém
Zdravím, sice nejsem až tolik "puňták" s paliem,tak je to podobné auto a v mé sekci jsem to nenašel.Takže jedná se o Palio 1.2 r.v.2001 a problém spočívá v centrálním zamykání. V létě a na podzim bez problému, ale jak trochu mrzne, tak je problém dostat se do auta. Spočívá v tom,že dveře se odemknou a okamžitě zase zamknou...pokud se dostanu klíčem do zámku a odemknu ručně,tak se centrál rozhodí a pak to zase třeba nezamkne...nebo to odemknu,vlezu dovnitř a páčkou uvnitř odemknu dveře,okamžitě se to zase zamkne zpět. Nestkal se někdo s tímto problém? To je asi jediný co mě na tom autě v zimě štve....kamarád radil rozdělat všechny zámky a promazat ty plastové převody uvnitř...
- Reklama
- feldino
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrál "zimní" problém
Tiez som mal podobny problem vzdy mi primrzol niektory zamok prednych dveri. Teraz vzdy pred zimou striekam WD40 do zamkov kolko vojde az pokial nevyteka. Cez klucovu dierku vopcham hadicku a ladujem kolko sa da. Odvtedy mam pokoj zamky neprimrzaju.
Re: Centrál "zimní" problém
S tím jsem se letos také setkal stačí odemčít auto a hned otevřít ono se to párkrát zamče a odemče a pak to dá pokoj a když si vevnitř zatopíš tak pak to bude cajk ale radši si to promázni WD-čkem
Fiat Punto MK1 SX 1,7 TD 52kw rv. 95 - Dosloužil :(
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03
Aktualně Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kw r.v 03