MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
myslis ze ked sa to nastrieka u niakeho lakyrnika tak ten lak tam vydrzi a neodre sa to hned
one world, one dream, one car
- Reklama
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
neviem o tom ze by to boli nejake Abarthy.. vola sa to ATS Cup.. ja som nad nimi tiez volakedy rozmyslal, ale hovorim si ze ked uz tak nejake 16tky.. alebo ked aj druhe 15 urcite nie falce.. a tu to mas aj na punte napr.
a asi by som to skor lestil ked uz.. kde v okoli teba neviem.. kamos si to robil doma sam, uplny rozdiel oproti tomu ake to to mal ale zrkadlo dokonale to zasa neni.. tu mas este fotku z lestenych ATSov...
a asi by som to skor lestil ked uz.. kde v okoli teba neviem.. kamos si to robil doma sam, uplny rozdiel oproti tomu ake to to mal ale zrkadlo dokonale to zasa neni.. tu mas este fotku z lestenych ATSov...
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
aha no zatial som zohnal na lestenie niakeho pana co to v ziline robi a chce okolo 15 euro za disk a povedal ze sa to vacsinou leskne ako zrkadlo a ze popripade disky aj opravuje ked je vacsie ryha atd..... tak ja hovorim ok vyskusame a preco nechces 15 s falcom praveze mne sa paci docela ten vylesteny falc a najviac sa my paci ked tam je aj poriadna guma nie len take tintitko tenucke
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
lebo ked falce tak uz 16tky.. ale neni to pre mna pravidlo, ked najdem nejake nenormalne 15tky ked budem riesit kola tak preco ne.. ale radsej 16tky, lebo falce opticky zmensuju kolo tak preto a ake gumy?
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
Neviem či si už upustil od tých čiernych svetiel, no mne stále vŕtajú v hlave. Ale už ich neviem nájsť v žiadnom e-shope. Nevieš o nejakej stránke, kde ich majú?
mk2b 1.4 16V 5D
nie nikde som ich uz nenasiel chcelo by to zohnat niakych vyrobcov a podla toho hladat niekde na niakych zahranicnych strankach aj ja by som ich kupilpolomiso píše:Neviem či si už upustil od tých čiernych svetiel, no mne stále vŕtajú v hlave. Ale už ich neviem nájsť v žiadnom e-shope. Nevieš o nejakej stránke, kde ich majú?
Veru som aj hľadal black headlight for punto Mk2b, ale bez výsledku. A zoznam výrobcov neviem ako zistiť...
mk2b 1.4 16V 5D
Na MK2b se snad ani cerne svetla nedelaly ne? Videl jsem je jen na jednom Puntu (http://www.fiatforum.com/members-motors ... style.html), ale ty jsou homemade.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
jasne ze sa robili sak som ich mal uz aj objednane ale po mesiaci cakania my zrusili objednavku lebo neboli nikde na sklade vyrobenepolomiso píše:Robili sa.
tak po dlhom ale dlhom vahani a cakani predat punto nepredat som sa rozhodol este tento rok do auta zainvestovat dat spravit "PAR" veciciek jednou z nich su konecne vytuzene svetla ktore su ako my odpisali z nemecka extremne nedostupny tovar a oni ich maju skladom az my slzy vybehli dufam ze ich poslu ako slubili-zacinam mat rad tych nemcurov a co sa tyka dalsich uprav je druhy zadny naraznik z mk2a cely v metalize dalej klucky dveri tiez v metalize prelakovana predna kapota - trocha sa idem pohrat z mriezkami co su v prednom narazniku a kapote chcem ich nastriekat do ciernej ''chameleonovej'' farby dalej chcem kupit niaky podvozok skor pevny ako nastavitelny len neviem ci znizenie -35 bude stacit aby medzi kolesom a blatnikom nebola velka diera neviete kolko je povodna svetla vyska podvozku na punte???? meria sa to od blatnika po stred kolesa. a hlavne co som stihol cez zimu poriesit su konecne nove kolesa a ktore sa bojim najviac ze my to niekto cmajzne a co sa tyka vnutra chcem dat usit niake asi kozenne potany na mieru a ak toto vsetko zmaknem do aprila az maja tak ......
- Přílohy
-
- disky sa uz hreju v pivnici
- Schmidtml8x15.jpg (15.58 KiB) Zobrazeno 2773 x
-
- slubene svetla
- MWL13658.jpg (26.28 KiB) Zobrazeno 2773 x
Fu fu fu... Máš toho hodne... Mne by k pokoju na duši celkom postačili tie svetlá. Mohol by si sem dať cenu tých svetiel?
mk2b 1.4 16V 5D
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
hezkyyy... a s kade objednavas svetla ? na mk1 tam nemaju ?
Punto Cabrio
140 euro svetla a 40 euro postovne ale ak chces zaujimave svetla mam doma original valeo svetla momentalne su rozrobene a su tam namontovane kruzky angels eyes z bmw 7 este som ich nedaval dohromady ale vsetko potrebne mam kupene a pokial chces mozes ich aj nastriekat lebo su otvorene ako clenom dam to za 100 euro inak samotne svetla stoja asi 400 euro a kruzky 50 euro zajtra mozem poslat foto ak chcespolomiso píše:Fu fu fu... Máš toho hodne... Mne by k pokoju na duši celkom postačili tie svetlá. Mohol by si sem dať cenu tých svetiel?
fúú, luxusné koliečka si kúpil, aká bola cenovka? ak to nieje tajomstvo
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk