liborko píše:Proč nemáš ten modrý šlauch napojený rovnou do toho ventildeklu? takhle přepojené přes tu origo černou hadičku to vypadá zajímavě divně,a klidně by mohl být kratší.. neber to jako rejpnutí ale při kouknutí na fotku mě tohle zaujalo hned jako první než nějaké točítko
Jinak to zadušení mi dělá poslední dobou taky a furt nevim čím to je,nikdy mi to předtím nedělalo,zkoušel jsem snad už vše poměnit a nic.Třeba na seicentě 1.1 mi to nedělá,když prudce šlápnu z volnoběhu na plyn tak jde krásně do otáček
to neni moje auto to sem nekde nasel a prislo mi ze to tam de asi videt... precti si cele vlakno a pochopis proc jen prislo....
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
To je fakt,vypadá to divně.Já bych to udělal jinak. Kousek modré hadice od víka ventilů,potom T kus pro odbočku na tu tenkou hadičku,no a pak pokračovat k filtru.Vypadalo by to určitě lépe...
Tak sem se na to dival a pod tim deklem je opravdu ventilek takze bude asi pravda to co rikal danny...
Jinak chtel sem se zeptat jeste mam takovy problem s ventilatorem, uz ma asi hotove loziska a nebo je necim zaneseny takze vydava takovy divny zvuk, hlavne tedka v zime jak asi zatuhne vazelina nebo co v tom je na mazani a chtel bych to asi zkusit rozebrat a procistit/promazat... Da se k tomu dostat nejak ? Dival sem se ze ten motorek s ventilatorem je u spolujezdce pod prihradkou ale vypada ze to je cele zalisovane v nejakem plastovem balastu a do toho vedou 2 konektory, jeden vetsi a jeden mensi....
šPunto mk2a 3dv 1,2 8V - eX
Audi A3 8p 3dv 1.6 16V
Celý ten ventilátor drží na třech šroubech(křížový šroubovák),povol je a ven to jde samo.Dva šroubky jsou přístupné celkem slušně,ten třetí je zašitý vzadu.Vem baterku a zrcátko(babské-kabelkové),najdeš je.