MOJE PUNTO 2 Ukažte ta svoje :-) - Maťo

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
gogo2
Fiaťák

Re: MOJE PUNTO 2 Ukažte ta svoje :-) - Maťo

Příspěvek od gogo2 »

kurnik :) tie svetla vyzeraju dobre, vytaca ma to ako slabo svietie tie sosovky, dal som tam uz osram nightbraker, je to o cosi lepsie, ale toto vyzera peckovo, asi zacnem nad tym uvazovat :shock:
Punto II Sporting 1,2 16V
Reklama

Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Gogo: Vrelo Ti odporucam,nieje to velka investicia ani montaz,no rozdiel je mega. Nightbreakery su proti tomu pri vsetkej ucte ziarovky z teska :D No zas nic proti nim,otec ma H7 vo Fokuse a tam to svieti perfektne. Ide o svetlomet. Punta a brava,prip. marea svietia strasne slabo,zial. Raz som viezol kamoša a on hlaška: Mato, rozsviet svetla ved ty mas zapnute len parkovačky! :lol: (pritom som svietil riadne) Ja s tým jazdim 3dni, zatial bez problemov,aj okolo hliadky som siel..ked zvolis spravnu teplotu,nemal by byt problem. Poviem ze 4300k uplne staci, nie ako tuzeri s feliciami co tam narvu 10000k a potom len vidis ako ide oproti tebe nejaka fialova guľa :lol: To nie.Takze smelo do toho 8)
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
struter
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od struter »

tie hid parada...ja som uz dlho nad tym premyslal...takze vravis ze je to pecka a oplati sa jo?rad by som si to pozrel nazivo,mohli by sme sa niekedy stretnut v KE...
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
PuntoRacer
Všeználek

Příspěvek od PuntoRacer »

Mato..ak to nieje tajne odkial a za kolko si bral tie xenony?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Struter: Jednoznacne odporucam,je to uplne iny rozmer videnia, pricom nikoho neoslepujes. Rozhodne ale neodporucam prekracovat teplotu svetla nad 5000, potom je to uz riadne modre.
Kludne sa mozeme stretnut,nieje problem,no vyznam by to asi malo za tmy,nech to aj je vidiet...ale kedze tma je uz pomerne skoro,tak to nebude problem. Kludne napis kedykolvek.
Peto: Samozrejme ze to nieje tajnost,ja som sadu chcel brat z Bazosu,novu ale bez zaruky,no nakoniec mi podaril forista RadekHGT-zaco som mu velmi vdacny,jeden eshop,s ktorym mal on osobnu skusenost ze su spolahliví no a pri prezreti ich ponuky a cien som si okamzite vybral. Dodanie takisto bleskove. Dam ti to do spravy zeby som nespamoval reklamou.
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Maťo
tak ono oslepis ale zalezi ako nastelujes svetla pod kapotu vysoko :),ja som svoje 5000k mal k zemi doteraz,az minuly tyzden som dal ich o nieco vyssie,kedze unas na fabke som pozeral pokade svietia..a svietili dalej,tak som dvihol...a za par jazd dvaja mi zatial blikly,takze mozno to malicko supnem nizsie..alebo este pockam ako dalej,oslepis proste aj s 4300k lebo je to silne svetlo..len ide oto ako nastelujes
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Erik: Tak ja som zatial svetla nenastavoval,pretoze pred 2mesiacmi som bol na STK a tam mi ich nastavili,aj ked sa dam proti stene tak svietia pekne v rovine a prave malinko vyssie co tak aj ma. A stelovatko mam samozrejme nastavene na nule. No zvazujem,ze pojdem do fiatu predsa len nastavit nech mam pokoj na dusi. Vcera som napriklad siel KE-šaca-čečejovce-a spat,co je cesta uplne po tme a neblikol mi nikto,ani jeden. No a tvoje sosovkove svetla so svetlami fabky by som vobec neporovnaval,fabka oslepuje s akymikolvek ziarovkami a v akomkolvek nastaveni,kto ich ma alebo ich vidi svietit mi da zapravdu :lol:
Edit: Dnes na poladovici blizke stretnutie so škodou superb, on si zrazu zmyslel ze chce bocit...a ja uz som bol kratky. Nastastie len trosku puknuty naraznik pri špz a jeden drziacik nalomeny. Inak ani bodka,holt Puntas je tvrdý voz :lol:
Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Konecne sa mi podarilo vcera zohnat LED parkovacky ktore mi neukazuju na palubaku chybu ziarovky. Tesim sa jak maly,bol som z toho uz nanervy. Kadejake sady som vystriedal dobre nie za 15 Eur a stale pisalo chybu. Tak konecne 8)
gogo2
Fiaťák

Příspěvek od gogo2 »

porad aj nam tie parkovacky, ak mozes, mna to tiez trapi :) s velkymi ocami som si kupil parkovacky Osram COOL BLUE, za 4 € ci kolko a efekt je COOL YELLOW ako pri obycjanych parkovackach :evil:
Punto II Sporting 1,2 16V
Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Ahoj, mal som aj ja tie osramy..bolo to kus domodra no stale zlte...a co sa tyka LEDiek tam sa neda poradit...ja som fakt vyskusal asi 4rozne znacky a az pri tychto mi to neukazuje...treba kupovat CAN BUS s odporom,ale hovorim ani to nemusi pomoct...len skusat..alebo ti kupim tie co mam ja a poslem :lol:
No dnes mensie jubileum s Puntasom..coskoro bude aj ROK co sa s nim trapim :lol: Ale nie srandujem az na ten spotrebak je to vdacne auticko,nikdy ma nenechalo v stichu..a vela som sa pri nom naucil,co kde je a dokazal si sam spravit..Chcem sa podakovat aj Vam foristom za rady vela ste pomohli. Prajem pekne sviatky a vela stastnych km!
Přílohy
tacho.jpg
tacho.jpg (54.57 KiB) Zobrazeno 3106 x
PuntoRacer
Všeználek

Ako si s odstupom casu spookojny s prednymi reprakmi (Canton)..Mne ich dnes Ady nukal, lebo tie pioneery co som chcel uz nemal , tak mi v tej cene nukal tie Cantony alebo Morely..ani jednu znacku nepoznam a nemam s nimi skusenosti thak som zatial stale nic nekupil...:)
Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Cauko,
No ja som pred nimi nemal ziadne ine repro,jedine nejake sencor koaxialy,takze tazko zrovnavat lebo Cantony boli proti nim bomba,uz vseobecne koaxialy s komponentami sa v kvalite zvuku nedaju porovnat. Ja som ich mal najprv zapojene bez vyhybky a s nevytlmenymi dverami no potom som vytlmil,dal MDF kruhy a zapojil na vyhybky a super. Trosku mi mozno pridu ako ukricane vysky,ale to je vec vkusu,ziaden reprak nezahra rovnako. Ja ich mam len na radiu,keby boli na zosiku,urco zahraju este lepsie. Ale ja som spoko. Ved mozme dat stretko a vypocujes si.
Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Včera mensie stretko s Puntoracerom. Pokecali sme trosku co a ako kto ma co new...a kedze nakydalo, nedalo mi sa neist trošku pošmykat 8)
Přílohy
Stretko3.jpg
Stretko3.jpg (58.26 KiB) Zobrazeno 2882 x
Stretko2.jpg
Stretko2.jpg (74.07 KiB) Zobrazeno 2882 x
Stretko1.jpg
Stretko1.jpg (66.6 KiB) Zobrazeno 2882 x
Banshee
Znalec

Příspěvek od Banshee »

Moj Puntas vyzera pri Petovom jak nejake SUV :lol: holt séria podvozok :?
PuntoRacer
Všeználek

ak Mato dovoli, tiez pridam zo dve fotecky:)

Obrázek

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“