Otackomer

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
rf600
Začátečník

Otackomer

Příspěvek od rf600 »

Zdravim. Jsem cerstvy majitel marei 99. 1.8 16V benzin-plyn. Mam ted ale problem s otackomerem nejprve nejde vubec pak funguje ale pak zase ne. Jelikoz je to elektronicky, typoval bych to na nejakou poruchu s uzemnenim nebo cidlem ale nevim. Potreboval bych poradit pripadne sehnat dilensky manual nebo jen elektricke schema zapojeni.Dik
Reklama

Lubosss
Fiaťák

Příspěvek od Lubosss »

Ahoj skus sa pozriet na cidlo.Najskor to bude blbnut.Krajny pripat je ze je zaoxidovana kostra. :)
rf600
Začátečník

Příspěvek od rf600 »

dik ale kde to cidlo najdu???
Ofnet
Začátečník

Příspěvek od Ofnet »

Mam stejný problem. Poradí někdo kde je to čidlo??????????
dedo.miki
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Signál by mal ísť z riadiacej jednotky a nie priamo z čidla.
rf600
Začátečník

Příspěvek od rf600 »

Zdravim. Uz jsem to vyresil. Cidlo je u 1.8 v horni casti pod jednim kolem ktere ovlada ventily. Menil jsem remen a kladky tak jsem se mechanikovi dival pod ruce. Problem je ale jinde. Pokud toto cidlo nefunguje nejde pry ani motor, protoze ridici jednotka potrebuje tyto udaje ke spravne cinosti vstriku paliva. U me byly studene spoje na pristrojove desce. Je nutne ji vyjmout a zkontrolovat plosny spoj a pripadne prepajet (hlavne u konektoru). Ale pozor NIKDY nezapinat motor pri odpojene desce vznikne pak alarm AIRBAGU a je nutne jet na diagnostiku ho smazat cca 500Kc TAK BACHA......
dedo.miki
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Poradil ti dobre.Ja to tiež takto robím ,ale môže byť len zlý kontakt na ptrívode do panela.
Odpovědět

Zpět na „Marea“