brzdový pedál

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
chilly
Zkušenej Fiaťák

brzdový pedál

Příspěvek od chilly »

z ničeho nic mám pocit,že se mi propadá brzdoví pedál,skoušel jsem odvzdušnit,ale nic,tak nevím,poradte? :twisted:
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Reklama

idefix
Znalec

Re: brzdový pedál

Příspěvek od idefix »

http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... +propad%E1" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
chilly
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od chilly »

děkuji,ale boužel tam nikdo nepíše čím to je nebo co by to mohlo být,jen vyměnit kapalinu,ale pochybuji že je to tím,myslím spíš,že by mohl propouštět hl. brzdovej válec
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

U Marei pedál propadal a nic jsem nenašel. Zhruba za týden díra v trubce a dělal jsem celé hlavní potrubí výsledek u auta při dovozu někdo dal kapalinu co vše sežrala (naleptané i hadice) tak mi to vysvětlil mechanik. Třeba se něco ukáže Já měl trubku mezi zadníma kolama,ale může to být opravdu brzdový válec.Přeji hodně štěstí s opravou.
chilly
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od chilly »

tak mi přímo ve fiatu tvrděj,že na volnoběh se u techto dieslu propsda vždy pedal,že sem si toho nevšiml,tak nevím
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Kolega má to samé u Citroena ,odvzdušníme ,našlapeme pedál drží ,můžeš dupat na brzdu jak chceš drží.Necháš auto stát přes noc pedál drží,ale při natočení se zhruba o třetinu propadne našlapeš a je to zase OK .Nikde nic neteče,jsou nové prasátka,přegumičkované třmeny a nová hlavní trubka + hadice+kapalina.Původní zbývá jen hlavní brzdovej válec a posilovač.Jestli na něco příjdem dám vědět.
Jinak mě se pedál nepropadá ,asi vybočuji ze statistiky co vedou technici ve Fiatu :mrgreen:
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Ještě mě napadlo koukni sem třeba načteš a určíš diagnozu Magda nebo Stilo furt je to ital.

http://fiatmareaclub.com/modules.php?na ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
chilly
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od chilly »

to sem pročítal,kamoš má alfu jtd a děla mu to to samé,ono jestli to neni normalní. Podle fotky tvého auta mi připaá,že jezdíš do tpca,já taky mám to červené stilo
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

V TPCA jsem pár krát vyzvedával šváru,jinak po Kolíně jezdí minimálně 4 stejné barvy.Ten poropad bude opravdu normalní,když se to nebude zhoršovat tak bych to neřešil.
chilly
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od chilly »

aha,jezdí tam podobné jak máš ty s denním svícením
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Párkrát mě vyděsili :shock: ,že je to moje :!: Denní svícení nemám postupně budu vylepšovat. Teď mi přišel parkovací asistent ,ale montáž bude asi na jaře až se oteplí.
Odpovědět

Zpět na „Stilo“