DISKUZE - Punto mk2 žárovky ve světlech
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
DISKUZE - Punto mk2 žárovky ve světlech
Nazdar. Chcem sa spytat, aky typ ziaroviek mate v dialk. a stret. svetlach v Mk2? Ja tam mam vsade H1. Da sa to vymenit za nejake ine? Dik
1,2-16V, rv.02, 5dv.,
- Reklama
... nevim vcem je lepsi nebo horsi, ale ma jinou paticu a uchyceni ...frogh píše:V com je H7 lepsia? Ma lepsiu svietivost?
... do punta se davali H7 i H1 a to i namixovany mezi sebou ...
... asi jak byly prebytky...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Ahoj vsetci. Kamos mi dnes priniesol H7 ziarovky neake shitiky od firmy autolamp modre xnenon power blue. Chcem ich nahodit ale mam obavu bo maju 100w. Dokonca aj na krabici je napisane nepouzivat na verejnych komunikaciach. Kamos ich ma v kadete a tiez tam boli orig 55w, a v pohode. Neodpali mi to nic. Poradte prosim.
cali píše:Ahoj vsetci. Kamos mi dnes priniesol H7 ziarovky neake shitiky od firmy autolamp modre xnenon power blue. Chcem ich nahodit ale mam obavu bo maju 100w. Dokonca aj na krabici je napisane nepouzivat na verejnych komunikaciach. Kamos ich ma v kadete a tiez tam boli orig 55w, a v pohode. Neodpali mi to nic. Poradte prosim.
... 100w bych nedoporucoval, maji vysi teplotu a svetla na to nejsou dimenzovana jak teplotne tak i elektroistalaci ... nehlede na to, ze budes
oslnovat a na technicke neprojdes ...
... osobne bach stowky nedaval, svetlo je cely plastovy ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
No vymena mlhovek u MK2, to chce tenky ruce a nebo tenky klesticky. mne se povedlo zarovku za 20 minut vyndat a pak sem ji hodinu rval spatky, samozrejme sem mel cely ruce dorezany. Jiny spusob je sundat predni naraznik, svetlo a udelat to mimo. Aspon ja s tim mam takove skusenosti.
PUNTO II 1.9 JTD ELX r.v. 2001
-
- Fiaťák
No akurat vsera som riesil stretavacku na lavej strane.
Varianta 1:Bud tenke ruky ale ked sa ti podari dat dolu ten deklik garantujem ze sa pos.... kym ho nastrcis naspat, lebo strana od blatnika je len zastrcena ale tak debilnym sposobom az hruza.
Varianta 2: 3x skrutka, uvolnis svetlo,potiahnes smerom k chladicu aby vyskocila gulicka co drzi v plastiku v blatniku a bez toho aby si ho dal cele von to v poho vymenis.
Varianta 3: Daj dolu tu ciernu krabicu s poistkami co tomu najviac zavadzia a je to v poho. Var 2 a 3 casovo rovnake. Variantu 1 neodporucam, zacinal som s nou vcera -vsetky hanky krvave.
Varianta 1:Bud tenke ruky ale ked sa ti podari dat dolu ten deklik garantujem ze sa pos.... kym ho nastrcis naspat, lebo strana od blatnika je len zastrcena ale tak debilnym sposobom az hruza.
Varianta 2: 3x skrutka, uvolnis svetlo,potiahnes smerom k chladicu aby vyskocila gulicka co drzi v plastiku v blatniku a bez toho aby si ho dal cele von to v poho vymenis.
Varianta 3: Daj dolu tu ciernu krabicu s poistkami co tomu najviac zavadzia a je to v poho. Var 2 a 3 casovo rovnake. Variantu 1 neodporucam, zacinal som s nou vcera -vsetky hanky krvave.
No ja mam Disel jedine cim som si pomohol, je ze som odsrouboval svetlo a povytiahol cca o 1cm von (viac to neslo, ale lepsie ako drotom do oka). Ked som xcel sundat tu ciernu skrinku s elektrikou, tak som zistil, ze by som musel poodpajat pol elektriky v aute aby som sa k svetlu dostal. Ale po vymene ziaroviek na lavej strane mi prava isla ako po masle, to uz som presne vedel kam ktorym smerom treba tie krytky nastelovat aby to samo vklzlo kam ma. Ale je fakt ze, tuto vymenu ziaroviek inzinieri vo fiate dobre nevymysleli.
PUNTO II 1.9 JTD ELX r.v. 2001