prahové nástavce z HGT na 5-dverové punto?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
prahové nástavce z HGT na 5-dverové punto?
Ahojte. Nevie niekto, či by pasovali prahové nástavce zo sportingu, či HGT verzie na 5-dverové punto mk2-b?
mk2b 1.4 16V 5D
- Reklama
Re: prahové nástavce z HGT na 5-dverové punto?
je to rovnaké teda dlžka auta je rovnaká...aj sklon podbehov...čiže pasovať to určite bude...dokonca som ich minule prirovnávalk 1 puntu a tam tiež pasujú
Super. A ešte otázka k upevneniu: Sú len lepené, alebo sa aj nejako inak uchýtajú? Bo cez ePER to vyzerá aj na nejakú sadu "uchytenia".
- Přílohy
-
- prahy.jpg (191.5 KiB) Zobrazeno 2437 x
mk2b 1.4 16V 5D
Co som pozeral tak oni sa ako keby nasadzuju. Maly by tam byt take cupliky, ktore keby si chcel demontovat ten prah tak tutovo sa vsetky zlomia. Plus ak som dobre videl na svojom tak je to tam este aj nasrobovane do kasne.
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
tak tak zospodu šroby...už neviem či sú tam nalisované matice v tých dierach kde sú gumové kritky alebo sú tam iné diery...a z boku sú tiež navrtané diery v prahoch a v tých sú zacvaknuté cuplíkami...
zaleži na šikovnosti či sa ti podarí ich zlomiť alebo nie....ked je teplo dajú sa pekna všetky vycvaknúť
zaleži na šikovnosti či sa ti podarí ich zlomiť alebo nie....ked je teplo dajú sa pekna všetky vycvaknúť
Ďakujem za odpovede. Našiel som na nete auto s takýmito nástavcami. Netuším, či je to originál a jeden je dokonca silne poškodený. Myslíte, že by sa to dalo opraviť?
- Přílohy
-
- prah2.jpg (219.29 KiB) Zobrazeno 2381 x
-
- prah1.jpg (227.13 KiB) Zobrazeno 2381 x
mk2b 1.4 16V 5D
su to origoš ale z 3 dveraka...ale nevadi
mali by to byť konkrétne z hgt
opraviť by sa to malo dať kedže je to plast ale či sa to oplatí opravovať...a ešťe tam chýbajú abart znaky ...
mali by to byť konkrétne z hgt
opraviť by sa to malo dať kedže je to plast ale či sa to oplatí opravovať...a ešťe tam chýbajú abart znaky ...