Predam Kupim ...
Moderátor: peta.smolik
Predam Kupim ...
Vsetka inzercia, patri do "Predam/Kupim" Ak by ste tuto temu nenasli, co pochybujem, pridajte vas prispevok sem a my ho premiestnime. Prispevky na inzerciu a predaj, kupu vo fore budeme mazat, tak vas poprosim radsej sem !!!! /// Noinu27
- Reklama
Re: Predam Kupim ...
zdravím lidi,
mám na prodej Fiat Stilo 3D 2003 modrá metalíza 1.9 JTD 59 kW po nehodě na pravou přední část. Celé se to asi neprodá, takže pište, kdo co potřebujete za díly. Já se juknu a dám vědět. Pište si i předpokládané ceny, ať je jasno... Karosérie levé, pravé dveře, záď, levý přední blatník. Motor, tubro. Klimakompresor není, interiér je prakticky celý, bez palubky a volantu (airbagy jsou venku) sada letních i zimních pneu, Letní 4-5 mm, zimní 7 mm. Obojí alu ráfky. Zimní jsou Lančia ráfky s horším lakem, jinak ok..
Martin
mám na prodej Fiat Stilo 3D 2003 modrá metalíza 1.9 JTD 59 kW po nehodě na pravou přední část. Celé se to asi neprodá, takže pište, kdo co potřebujete za díly. Já se juknu a dám vědět. Pište si i předpokládané ceny, ať je jasno... Karosérie levé, pravé dveře, záď, levý přední blatník. Motor, tubro. Klimakompresor není, interiér je prakticky celý, bez palubky a volantu (airbagy jsou venku) sada letních i zimních pneu, Letní 4-5 mm, zimní 7 mm. Obojí alu ráfky. Zimní jsou Lančia ráfky s horším lakem, jinak ok..
Martin
Víš o co bych měl zájem,ale nevím jestli máš,tak to jen zkusím.Měl bych zájem o subwoofer co je v kufru na levé straně kompletní.Po tomhle pasu už dlouho,měl bych pro stildu aspoň dárek k vánocům doufám že nevadí že mám 5ti dveř že to bude stejný.
zdravím lidi,
Cau mel bych zajem o bezpecnostni pas u ridice, mam 1.2 rok vyroby 2001. Cena se u ostatnich znacek pohybuje okolo 400Kč.
Diky
Cau mel bych zajem o bezpecnostni pas u ridice, mam 1.2 rok vyroby 2001. Cena se u ostatnich znacek pohybuje okolo 400Kč.
Diky
Kúpim
Kúpim ľavý predný blatník, ľavé predné dvere a ľavé zadné dvere na Stilo multivagon 1,9 JTD, r. v. 2003. Ale len v tmavomodrej metalíze. Ponuky posielajte na farky1973@gmail.com
Zdravim mel bych zajem o pojistkovou skřinku u Motoru sou tam i relatka?a nemel bys foto auta podival bych se a třeba bych si i vibral dal.
Kupim prednu ciernu krytku na fiat stilo r.v. 2002 3d ktora sa nachadza v predu na prednej liste v pravo nedaleko SPZ.Dakujem
t.c.0904 276 214.
t.c.0904 276 214.
Predam original autoradio VISTEON do auta Fiat Stilo.Auto neprehrava MP3,len klasicke CD.Vsetko funguje,len nedokaze naladit FM stanice.CENA DOHODOU.VIAC INFO A FOTO NA:http://elektro.bazos.sk/inzerat/1096084 ... ISTEON.php
Prodám kabel pro diagnostiku Fiatecuscan.Software přiložen.
S přiloženým sw Vag-com možno použít i pro diagnostiku Volkswagen,Škoda,Seat.
Cena 450,-kč+dopravné.
Cena 450,-kč+dopravné.
Mám zájem bylo by možné foto,odkud jsi??Radulin01 píše:Prodám kabel pro diagnostiku Fiatecuscan.Software přiložen.
Cena 450,-kč+dopravné.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Neozval jsi se ,už zájem nemám kupuji na Aukru i s poštou za 450,-Kčidefix píše:Mám zájem bylo by možné foto,odkud jsi??Radulin01 píše:Prodám kabel pro diagnostiku Fiatecuscan.Software přiložen.
Cena 450,-kč+dopravné.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Edit: prodáno!!!
Prodám použité pneu Michelin Energy Saver 195/65/R15 H - 4ks
2ks mají vzorek cca 3,5 až 4mm a 2 ks cca 4,5 až 5mm.
Cena za všechny 4ks je 800,- Kč.
Pouze osobní převzetí v Praze 5 na Barrandově.
pište na mail: foto1977(zavináč)volny(tečka)cz
Prodám použité pneu Michelin Energy Saver 195/65/R15 H - 4ks
2ks mají vzorek cca 3,5 až 4mm a 2 ks cca 4,5 až 5mm.
Cena za všechny 4ks je 800,- Kč.
Pouze osobní převzetí v Praze 5 na Barrandově.
pište na mail: foto1977(zavináč)volny(tečka)cz
- Přílohy
-
- MES.jpg (130.91 KiB) Zobrazeno 19620 x
Naposledy upravil(a) foto1977 dne 02 pro 2012, 18:22, celkem upraveno 1 x.
Fiat Stilo MW, MultiJet 88kW, 2006
- aifel202
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Koupim 17'-16' al kola na stilo (nejraději origo) a plastový kryt v motoru na aku (1.9jtd)
. Díky
. Díky
Fiat Stilo MW
r.v.2003, 1.9JTD, 85KW
r.v.2003, 1.9JTD, 85KW
- aifel202
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kola jsem už jsem koupil Jsou to origo http://www.alfaromeo.cz/modely/mito/aifel202 píše:Koupim 17'-16' al kola na stilo (nejraději origo) a plastový kryt v motoru na aku (1.9jtd)
. Díky
Ještě jebnu parotta 9200 a jsem na tento rok spokojen
Fiat Stilo MW
r.v.2003, 1.9JTD, 85KW
r.v.2003, 1.9JTD, 85KW
- aifel202
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Koupim kryt baterie
a nefunkční origo-autoradio.
a nefunkční origo-autoradio.