fiat bravo?? nebo brava a s jakým motorem ??
Moderátor: peta.smolik
fiat bravo?? nebo brava a s jakým motorem ??
čau lidi poradte mi prosím chci so koupit bravo nebo brava ale nevím s jakým motorem aby to nebylo poruchový protože už mám poruch dost tak mě to dost sere poradte mi prosím co si mám koupit díky za odpovědi
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
JA mam 1.2 16V r.v.2001 zatial spokojny aj s vykonom a spotrebou, vybavou tiez, inac klasicke chyby komplet tlmice v r..i Hned v prvy den sa mi rozsvietila kontrolka vstrekovania, musel som odpojit baterku, odvtedy nic a praskol mi radiator kurenia, co sa stava aj na inych vozoch,
a obcas rano chvilu ide na tri valce, nie vzdy, ale teraz to nebudem riesit, potom vymenim sviecky kable...
a obcas rano chvilu ide na tri valce, nie vzdy, ale teraz to nebudem riesit, potom vymenim sviecky kable...
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: fiat bravo?? nebo brava a s jakým motorem ??
Ozvi se mi na meil: remix@seznam.czmaarek píše:čau lidi poradte mi prosím chci so koupit bravo nebo brava ale nevím s jakým motorem aby to nebylo poruchový protože už mám poruch dost tak mě to dost sere poradte mi prosím co si mám koupit díky za odpovědi
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: fiat bravo?? nebo brava a s jakým motorem ??
Ja mam Brava 1.6 16v r.v. 2000 a nemuzu si stezovat,ale to taky proto,ze jsem toho hodne pomenil po koupi (rozvody atd..)maarek píše:čau lidi poradte mi prosím chci so koupit bravo nebo brava ale nevím s jakým motorem aby to nebylo poruchový protože už mám poruch dost tak mě to dost sere poradte mi prosím co si mám koupit díky za odpovědi
Fiat BRAVA 100 16v 1.6 HSX