MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
super, samozrejme čiernu aj pre mňa. a ako píše pepo s dopravou sa dohodneme...
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Reklama
jasne čierna..aj mne
pekný puntík aj mne sa páči tá talianska koža na kapote, dobrý nápad
FIAT PUNTO CABRIO
Ďakujem, pozeral som, že aj ty si kožkár Phanthera ak sa nemýlim, pekne drží tvar napnutý, ja musím po daždi trocha narovnávať. Máš pekne decentné to punto a tak, ako puntičkári písali vyššie kolečka a pružiny spravia svoje. I ked chápem, že ak je auto na bežné jazdenie, tak s tým znižovaním treba kompromis. P.s. tie Borbet typ-A by som asi nedával sú síce tvrdé, ale tá váha...a existujú už dáky ten rok a sú tak trochu VW cult style. Hľadal by som dačo italo- OZ, Momo, Allesio, ja mám Stilauto (napodobeninu Schmidt Modern line- pozdravujem Katy). Ale neber to ako výčitku punto je kráse decentné a kolesá by boli akzentujúcim prvkom preto by som volil dačo neokukané a ojedinelé.PunTUN píše:pekný puntík aj mne sa páči tá talianska koža na kapote, dobrý nápad
zdravim ta....ako sú na tom tie naše "prezervatívy na kapotu" ...zistoval si či sa dá zohnať materiál, a kedy by sa tá tetula pustila do toho
Tento tyzden mala zakazky a aj ja som mal robotu a priznam sa moc som to neriesil hlavne chcem tu svoju kozu cvaknut aby ste to videli ako to bude asi vyzerat. Skusim to zajtra ak sa podari a hodim to sem potom, co sa tyka financii to vyzistim bud zajtra-zalezi na mojej robote alebo az buduci tyzden ale myslim na to nebojte.
Takže páni tú sú fotky tej kože, takto by to malo asi vyzerať po ušití, prihadzujem sem aj foto detailov, takže si ich dobre prezrite či to bude vyhovovať. Napíšte mi prípadné zmeny ak nejaké budú, prípadne či tam chcete tiež tie ruličky (ja ich idem dávať preč), ak ich chcete, tak kde, či tam kde som ich mal ja prípadne na stred ako to má origo PHANTERA, a pod. Skrátka treba napísať čo a ako. Materiálom bude čierna koženka s podšitím červeným filcom a celé to bude po obvode prešité čiernou obrubou. Tá obruba môže mať aj červenú farbu, prípadne aj ten filc inej farby, záleží len na vás. Ale každá zmena sa prejaví zmenou ceny. Farebné varianty prihadzujem ako VT-čko dolu.
Čo sa ceny týka materiál bude vychádzať na cca 20€ (koženka, filc, popruhy, nite),
robota 30€.
Takže cena predbežne 50€, PHANTHERA stojí 70€, takže si to zvážte či do toho idete. Nebude to origo takže treba na to mysleť kvalitu vidíte na priložených foto a myslím, že je ok- apropo aktuálne má koža 4 mesiace a mám ju na aute denne. Cena za ušitie je fixná, cenu toho materiálu skúsim skresať ale pod 12-15€ sa to určite nebude dať, čiže by sme sa dostali niekde na hranicu 40-45 eur.
Čo sa ceny týka materiál bude vychádzať na cca 20€ (koženka, filc, popruhy, nite),
robota 30€.
Takže cena predbežne 50€, PHANTHERA stojí 70€, takže si to zvážte či do toho idete. Nebude to origo takže treba na to mysleť kvalitu vidíte na priložených foto a myslím, že je ok- apropo aktuálne má koža 4 mesiace a mám ju na aute denne. Cena za ušitie je fixná, cenu toho materiálu skúsim skresať ale pod 12-15€ sa to určite nebude dať, čiže by sme sa dostali niekde na hranicu 40-45 eur.
- Přílohy
-
- sss9.jpg (204.81 KiB) Zobrazeno 3048 x
-
- sss.jpg (237.25 KiB) Zobrazeno 3048 x
-
- sss7.jpg (196.14 KiB) Zobrazeno 3048 x
pokračovanie...
- Přílohy
-
- ssssss10.jpg (174.28 KiB) Zobrazeno 3047 x
-
- sss4.jpg (141.13 KiB) Zobrazeno 3047 x
-
- sss5.jpg (173.06 KiB) Zobrazeno 3047 x
s červenou obrubou napr.
- Přílohy
-
- s1s1s1s1.jpg (90.95 KiB) Zobrazeno 3044 x
-
- sssssssssss.jpg (177.07 KiB) Zobrazeno 3046 x
tak zdravim...
pozeral som to vyzerá to celkom ok....
ja by som mal predstavu.....
koža,resp(koženka) čierna
vnútroný filc to je mi jedno ale asi ako píšeš červený (aký bude ved aj tak ho nie je vidieť)
obrubu by som si dal asi červenú ale kolo celého nie len ako je na obrázku nad svetlami (ale kludne si dám poradiť)
talianske pruhy nebudem chcieť..možno časom tam dám nejakú nálepku
a ešťe ruličky by som asi tiež dal ale troška menšie a asi viac nastred (v línii ako je v kapote horná hrana svetiel) (to uvidíme ako budú chceť kolegovia aj podľa toho)
tak očakávam radu od všetkých ked sa pojde nato dám posledné zmeny ale mislím že nebudú nejaké výrazné...
zatial dík za ochotu...a neviem ako kolegom mna to zatial netlačí...tak to nemusíš nejako siliť
pozeral som to vyzerá to celkom ok....
ja by som mal predstavu.....
koža,resp(koženka) čierna
vnútroný filc to je mi jedno ale asi ako píšeš červený (aký bude ved aj tak ho nie je vidieť)
obrubu by som si dal asi červenú ale kolo celého nie len ako je na obrázku nad svetlami (ale kludne si dám poradiť)
talianske pruhy nebudem chcieť..možno časom tam dám nejakú nálepku
a ešťe ruličky by som asi tiež dal ale troška menšie a asi viac nastred (v línii ako je v kapote horná hrana svetiel) (to uvidíme ako budú chceť kolegovia aj podľa toho)
tak očakávam radu od všetkých ked sa pojde nato dám posledné zmeny ale mislím že nebudú nejaké výrazné...
zatial dík za ochotu...a neviem ako kolegom mna to zatial netlačí...tak to nemusíš nejako siliť
dik za info...ja som asi nikdy nepochopil,naco su tam tie rulicky..ale bez nicj si to neviem predstavit.
nemam ziadne poziadavky vynymocne,proste taku,aku mas ty,bez ziadneho napisu,cisto ciernu...tiez mi to nejak nesury-skor asi by som to chcel mat do zimy
nemam ziadne poziadavky vynymocne,proste taku,aku mas ty,bez ziadneho napisu,cisto ciernu...tiez mi to nejak nesury-skor asi by som to chcel mat do zimy
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Oka uvidim ake farby tej obruby budu ak nebudu farebne dam ciernu. Co sa tyka ruliciek, kedze tieto potahy vznikli vo Svedsku, tie rulicky mali chracnit okno pred necistotami a pod, ale kedze je to kultovka robi sa to s nimi. Dalsou funkciou je ciastocne napinanie vetrom pocas jazdy. Predpokladam, ze niekedy zaciatkom augusta by to malo byt usite...budem informovat.
ok...hovorim,staci do nejakeho oktobra,..pohodka...potom daj vediet
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
-
- Všeználek
len pre zaujimavost, aka je cena?
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Čoho cena? tej kože na kapotu? Ak nej tak všetky info sú pri prvej foto, dúfam, že auto si nepredal a necháš si ho bolo by ho škoda...PuntoRacer píše:len pre zaujimavost, aka je cena?