Tahání na tyči
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Tahání na tyči
A kdo mi dokáže ,že nejedu k nejbližšímu výjezdu? Komplikujete si život.
Sbohem. :-)
- Reklama
Při poruše můžu jet i 20Unnamed píše:No vidis...
Na dálnici je dovolen jen provoz motorových vozidel a jízdních souprav, jejichž nejvyšší dovolená rychlost není nižší než 80 km/h.
Z blbého odtahu vraku děláte problém na několik stran. Zapřáhnu a odtáhnu. Konec(po jen trochu normálních cestách)
Při vlečení motorového vozidla se smí jet rychlostí nejvýše 60 km/h. a proto by mi dálnice nepomohla.
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
Jak myslíš.Nakonec je to úplně jedno,protože normální cesta mimo dálnici tam je.Pokud pojedeš od vjezdu k nejbližšímu výjezdu tak ti můžou policajti políbit prdel.A při kontrole můžeš klidně tvrdit ,že jedeš k nejbližšímu výjezdu. Jste trochu připosraní
Naposledy upravil(a) Smrťák dne 14 črc 2011, 22:21, celkem upraveno 1 x.
ano je možnost jet po normální klidnější silnici.Smrťák píše:Jak myslíš.Nakonec je to úplně jedno,protože normální cesta mimo dálnici tam je.
Tak už vyjeď. VB už není. To byli kluci šikovní. Jo tenkrát mi kontroloval policajt(příslušník VB) i ochozené tenisky když jsem čekal na vlak. Asi myslel,že jsem odněkud zdrhnul. Asi z pasťáku To je let Jdu spát ,venku propukla bouřka.
jinak ta cena je solidní, asi bych do toho šelslavek311 píše:jel bych Olomouc-Přerov-Hranice-Valmez-Rožnov....tuto trasu znám dobře.mad mike píše:z olomouce do frenu je to docela daleko ale přes hranice by se to možná dalo. otázka je jak by se na to tvářili cajti, i když zase na trase olomouc rožnov jsem je dlouho nepotkal .
kdybych měl čas tak bych ti to v olmiku přehodil, ale bohužel nemám ani na svoje auto
Jsem v jednání s jedním servisákem z Prostějova, asi za 2500Kč.To se mi zdá slušné!
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
hlavně to netahej na nákym krátkym laně, jinak budeš zpocenej až za ušima. jednou jsem byl taženej asi 20km. nepasovaly ty kolíky, tak jsem to musel všeljak obvázát a dost se to tim zkrátilo. bezpečný to bylo tak do 30Km/h. do 40 to šlo ještě udržet, ale třeba těch 60 už bylo hodně o hubu. s tim ve předu se radši dohodni at to valí do 40 a máš klid. 2500 ujde
fiat punto II 1,2-8V (44KW)
Ahoj.Tak dnes favorit vyjel s druhým motorem
Cena se nakonec vyšplhala na 4200Kč!-nové náplně,filtry,těsnění atd. v ceně.
Je mi jasné,že žádný živnostník se nebude špinit a namáhat za 2500Kč.Měl jsem to alespoň bez práce a starostí.
Cena se nakonec vyšplhala na 4200Kč!-nové náplně,filtry,těsnění atd. v ceně.
Je mi jasné,že žádný živnostník se nebude špinit a namáhat za 2500Kč.Měl jsem to alespoň bez práce a starostí.