help:kompletní ztráta brzdové kapaliny.
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
help:kompletní ztráta brzdové kapaliny.
Zdravím, mam problem , sjel sem do města a zpět a během cesty zmekly brzdy natolik že vůbec nebrzdi . pak sem otevřel kapotu a kapalina fuč. neměl jsem moc času tak sem zavřel kapotu a odešel. prosim znalci jake jsou příčíny a na co se mam připravit a co mam udělat. dik moc...
fiat Punto 1,2 8V by M.i.o
- Reklama
Re: help:kompletní ztráta brzdové kapaliny.
Asi je někde díra. Co se k tomu dá víc říct?
Sbohem. :-)
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Prohlídni všechny brzdový trubičky některá bude prasklá a typuju že to bude hned pod brzdovým válcem zřejmě uhnilej holendr když tam žádná kapalina nezůstala tak to muselo vytýct tudy
Oprava bude téměř korunová záležitost))) metr trubky stojí myslím 20kč + holendr možná 30kč akorát práce bude asi víc na tom pokud si to neuděláš sám... Já je měnil před dvouma rokama všechny a pizdil sem se s tím 2 dny a těch kurev co lítalo))))
Oprava bude téměř korunová záležitost))) metr trubky stojí myslím 20kč + holendr možná 30kč akorát práce bude asi víc na tom pokud si to neuděláš sám... Já je měnil před dvouma rokama všechny a pizdil sem se s tím 2 dny a těch kurev co lítalo))))
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Nebuď sprostý Jako vodborník máš vodborně posoudit stav a postavit se tomu čelem
Sbohem. :-)
a když to nenajdeš pohledem tam tam nalej kapalinu a ať ti někdo šlape na brzdy a akoukej kudy to teče
Punto cabrio,motor 1,6
Grande punto 1,2
Grande punto 1,2