HELP - Hluk při pouštění spokového pedálu
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Hluk při pouštění spokového pedálu
Caute fiataci. Môžte mi niekto poradiť? Pri preradzovaní rýchl. smerom nahor, z 1do2 a z 2do3 je po pustení spojkového pedálu (zabratí spojky) počut buchnutie z prednej časti. V origo servise mi technik povedal že to je v pohode, ale mne sa to nezda, doteraz to nerobilo!
1,2-16V, rv.02, 5dv.,
- Reklama
... dela mi to samy mam MKII a bude to spojkou ...
... behem dvou mesicu ji budu menit ... zacina v plnym obsazeni trosicku
klouzat ... mati ma MKI a dela ji to to samy a to ma spojku po vymene
cca 20tis km ...
... behem dvou mesicu ji budu menit ... zacina v plnym obsazeni trosicku
klouzat ... mati ma MKI a dela ji to to samy a to ma spojku po vymene
cca 20tis km ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Re: Buchnutie pri preradení
A kdyz pomalu poustis spojku, tak to neudela predpokladam. Nektery spojky maji prilis "lepivou" smes, ktera se proste pri dotyku s pritlacakem a setrvakem rychle chytne a muze to udelat takovou jakokdyby ranu, kdyz tak rychle zabere. Taky sem takovou mel na puntu. Ale naucil sem se s tim jezdit. Chce to trosku citu pri spojkovani... Ted mam novou je to lepsi. A ze to driv nedelalo? Tak uz to dela.frogh píše:Caute fiataci. Môžte mi niekto poradiť? Pri preradzovaní rýchl. smerom nahor, z 1do2 a z 2do3 je po pustení spojkového pedálu (zabratí spojky) počut buchnutie z prednej časti. V origo servise mi technik povedal že to je v pohode, ale mne sa to nezda, doteraz to nerobilo!
Hustokrutost
... ted ma 100500km, ale kupoval jsem ho z Francie a mel 88500km...frogh píše:ONC kolko ma Tvoj puntik najazdene ze je potrebne menit spojku? Ja mam 63000 km.
... jezdila s tim nejaka zenska a bylo to druhy auto v baraku ...
PUNTO 1.9JTD
No mne to dela taky, a dela mi to i kdyz jedu napr. na 4 a dam nhu s plynu a pak zase na to slapnu, tak to mam pocit jako by se mi prevaloval motor a boucha to. Muze to bejt taky spojkou, nebo to bude diferak nebo prevodofka ?
Re: PUNTO 1.9JTD
... bych to spis videl na nejaky silenblok nebo neco na naprave ...hudy píše:No mne to dela taky, a dela mi to i kdyz jedu napr. na 4 a dam nhu s plynu a pak zase na to slapnu, tak to mam pocit jako by se mi prevaloval motor a boucha to. Muze to bejt taky spojkou, nebo to bude diferak nebo prevodofka ?
PUNTO 1.9JTD
No silenbloky motoru sem menil, a nic, napravy a vsechno kolem je taky OK
Slusna palka....ja uz som sa poucil...do FIATU chodim len v stave ked to nieje mozne odhalit a spravit bud mnou alebo nejakym sukromnym servisom.Naposledy si vypytali 6000 Sk za vymenu mrazovej poistky v bloku motora+vymena brz. dosticiek +material na to ..... ...."sukromne" by ma to stalo asi cca. 3000 Sk.
- SpiritWolker
- Všeználek
re
aj mne to tak kopalo pri pustani spojky, nevedel som ze to môze byt čapmi, nahodou som zistil ze sa mi trosku kyve koleso, a tak mi bolo povedane ze treba nove capy, kupil som par za 600sk a kamarat mi namontoval
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu