MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
dneska som konecne dokoncil tapacir zadnych dveri do ciernej kozenky a dvojfarebnej sedej kozenky
len my este chybaju klucky na okna lebo akosi sa my nedari zohnat tie originalne alebo asi kupim hlinikove niake malicke decentne
len my este chybaju klucky na okna lebo akosi sa my nedari zohnat tie originalne alebo asi kupim hlinikove niake malicke decentne
- Přílohy
-
- P1000700.jpg (181.96 KiB) Zobrazeno 2342 x
-
- P1000699.jpg (253 KiB) Zobrazeno 2342 x
one world, one dream, one car
- Reklama
vyzerá to super, to si robil sám, či si to dával niekomu čalúnniť,
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
to co je site teda ten vrch to my robil jeden calunik lebo sit ja neviem ale ostatne ten spodok som lepil ja este idem robit predne dvere tie budu lepsie vyzerat dufam
dneska som konecne dorobil aj predne dvere
- Přílohy
-
- P1000705.jpg (212.42 KiB) Zobrazeno 2315 x
luxus
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
Uz ted to punto vypada velice luxusne Velice se tesim co prijde dal Hodne zdaru!
A ty svetla jsou..... hmm to nejde ani napsat slovem, proste dokonale!!
A ty svetla jsou..... hmm to nejde ani napsat slovem, proste dokonale!!
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
vypada to skvele
sedacky budou ve stejnem stylu?
sedacky budou ve stejnem stylu?
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
diki moc
ano sedacky planujem dat do takej istej kozenky no uvidime ako budem natom s love
inak tie svetla asi vyhodim prec lebo sa zahmlievaju asi som to zle uobil aj tak chcem dat cierne svetla a momentalne nacom pravucejem je dokoncit interier tam je roboty ako na kostole a potom sa chcem pustit do predneho naraznika a zadneho a kapoty ale to sa nechajte prekvapit dufam ze my to vsetko spravia ako chcem
ano sedacky planujem dat do takej istej kozenky no uvidime ako budem natom s love
inak tie svetla asi vyhodim prec lebo sa zahmlievaju asi som to zle uobil aj tak chcem dat cierne svetla a momentalne nacom pravucejem je dokoncit interier tam je roboty ako na kostole a potom sa chcem pustit do predneho naraznika a zadneho a kapoty ale to sa nechajte prekvapit dufam ze my to vsetko spravia ako chcem
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Velmi pekne tapaciry chvalim
dneska som konecne dorobil predne tlmice a dal som tam dorazi este na zadok to zohnat a nahodit a je to v cajchu chcel som to aj odfotit ake je to vpredu znizene ale prisiel som nato ze medzi gumu a blatnik nic nevopcham lebo guma je schovana nad uroven blatnika keby sa to tak aj v zadu da spravit bolo by to super
- phuff
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja mam vzadu vybrate obe tie stelovacie matky a som zarovno predok ale zarovno mat nechcem.. teda pokial bude zadok takto, lebo nechcem mat auto naklonene dopredu.. preto mam vpredu 1cm fugu...
http://gallerymart.zz.mu/2dcc5
a ty si nemal v baleni predne dorazy?pretoze ja ano...kovvalsky píše:dneska som konecne dorobil predne tlmice a dal som tam dorazi este na zadok to zohnat a nahodit a je to v cajchu chcel som to aj odfotit ake je to vpredu znizene ale prisiel som nato ze medzi gumu a blatnik nic nevopcham lebo guma je schovana nad uroven blatnika keby sa to tak aj v zadu da spravit bolo by to super
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
no mal som tam dorazy ale dal som tam este jedny , len ten zadok my nechce spadnut dole musim vybrat este jednu tu maticu no ale najviac ma sere ze vozim ludi v zadu tak musim kupit dorazy na pruziny
zdravim vas chcem sa poradit s vami mam moznost kupit tieto disky FIAT ABARTH 4x98 7Jx15 H2 ET 28 za celkom dobru cenu len neviem ako by to vyzeralo na aute a co som sa pytal jeden je trocha oskrety ale ze ziadna veda neviete my poradit kde v okoli trencina lestia a opravuju disky lebo sak na tom internete som nic nenasiel aspon zatial
- Přílohy
-
- 8294226.jpg (93.51 KiB) Zobrazeno 2195 x
keby ze sa vylestia alebo strieknu do farby tak mozu vyzerat fajnovo podla mna....ja osobne by som ich dal do nejakej sialenej matnej farby
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D