Musim vymenit celu spojku?

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Strejdo
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Musim vymenit celu spojku?

Příspěvek od Strejdo »

Caute chlapi. Pred par dnami som sa bol trosku besniet na mojej Brave 1,6, 16V na parkovisku pred mestskou halou, rychlo som pustil spojku a od toho momentu som nemohol zaradit rychlost. Znami sa na to pozeral a povedal mi, ze odisla pruzina, ktora pritlaca a odtlaca valec. Teraz mam valec vzdy pritlaceny a nemozem hodit ziadnu rychlost. Dal som vcera auticko do servisu a mechanik mi povedal, ze je potrebne vymenit celu spojku. Fakt je potrebne vymenit celu??? Aaa kolko stoji taka spojka? Ja nemam ani sajnu.
Reklama

MarShall
Začátečník

Příspěvek od MarShall »

no ja ked som bol zo spojkov tak mi povedali že by ma to vyslo cca 5000 aj robota....ale zatial mi este ide tak som to nechal zatial tak,...
Strejdo
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strejdo »

Tiez taky problem ako ja? Hmm, ja som len zalohu nechal 5000, tak som zvedavy, dnes vecer mam volat.
MarShall
Začátečník

Příspěvek od MarShall »

nie ja mam len zodrau lamelu,....ale ty mas teda zniceneho asi viac ked si 5000 musel nechat ln ako zalohu,....
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Vymen komplet. A mas to bez starosti.
Hustokrutost
Strejdo
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strejdo »

Mas prvdu. Uz je vymenena. Mal som rozpdadnuty pritlacny kotuc, praskol na polovicu. Cena za novu spojku je 4700 SK pre info, neviem, ci je dobra, alebo zla, ale keby niekto v buducnosti potreboval pomoc, tak sa mozte na mna obratit ;).
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Cena je dobra. Jaka znacka?
Hustokrutost
Strejdo
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strejdo »

Juuj na znacku si nespomeniem, ale ta ista, aka je od vyroby. Veneus, juvenus, alebo tak nejak. Waav, tak to je teraz parada, len si musim zvyknut, lebo uz mi dva krat zdochol motor. Hmm, ale riadne bol ten kotuc polamany, na tri casti. Takze chlapi pozor. ja sa uzod teraz veru nebudem blaznit na parkovisku. Aaaalebo, druha vec a to asi plati pre mna- ked nevies, tak nerob.
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Hele, toho blbnuti na parkovisti se neboj... :-) Kdovi, jak dlouho tam byla puvodni spojka, mohla byt vada materialu v pritlacaku, muze toho byt vic. Spojka je dimenzovana na nejaky vykon, takze by i nejaky obcasny blbnuti mela vydrzet... :-)
Hustokrutost
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“