MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - Radek HGT
videl som ta v meste, prechadzal si zozadu okolo dargova, neblikal som netrubil som lebo som nebol autom ale videl som ta z prace ))
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
- Reklama
Tak na druhy krat skac pod auto kus reci by nezaskodilo.Nevadi,nabuduce dame nejaky ten zrazik
HGT
Ahojte.Stala sa mi jedna mala neprijemnost.Pocas dazdivych dni som si dal umyt auto od hrubej spiny za 3€ pod kefy na benzinku.Nikdy predtym som to neurobil,ale nechcelo sa mi ho umyvat rucne,pretoze kazdu chvilu prsalo.Co cert nechcel,kefy mi odlomili kridlo Nic vazne sa nestalo,lak na streche je ok,zadne okno tiez a kridlo je v poriadku lebo na zem nespadlo.
Otazka znie...ci ho dat naspat alebo nie...Uz dlhsie som nad tym uvazoval,ze ho dam dole,ale teraz mi pride puntik taky obycajny, ..."suchy" Uz mam objednany aj certifikat ( 30€ ) na neho koli organom, ale neviem sa rozhodnut.Kazdy mi hovori nech ho dam spat,ze je to krajsie
Tu su 2 foto s kridlom a bez.Co vy nato?
Otazka znie...ci ho dat naspat alebo nie...Uz dlhsie som nad tym uvazoval,ze ho dam dole,ale teraz mi pride puntik taky obycajny, ..."suchy" Uz mam objednany aj certifikat ( 30€ ) na neho koli organom, ale neviem sa rozhodnut.Kazdy mi hovori nech ho dam spat,ze je to krajsie
Tu su 2 foto s kridlom a bez.Co vy nato?
HGT
bez jednoznacne....ten zadny tvar punta je podla mna bohovy a akekolvek kridlo ho uplne meni....a k horsiemu...moj nazor
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa paci aj aj,ja take kridla velke nemusim,ale u teba je to trocha ine preco? mas tie ufonske svetla,disky OZ zarezavaju...,cierny lak ..vsetko je take silne pre oci,preto aj to kridlo je viac takou sucastou toho auta.,Ak by si mozno tie svetla tam nemal,ale klasika..tak ti poviem opak ze ho nedavaj,len preto ze ak uz to posobi tak drtivo s nima tak mozno preto aj to kridlo tam pasuje..bez neho je viac taky decent-styl..rozhodni sa
Dik chlapci za nazory,ale predsa kridlo je uz spat na svojom mieste.Dost mi tam chybalo
HGT
Prave dosli nejake drobnosti.Spojka (90€ od uzivatela poper) ,horne ulozenia a nejake tie manzety (100€)
HGT
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
jednoduse receno bez kridla to je "tuning" a s kridlem je to "tuzing" bez kridla 10000X lepsi a kdyby to bylo i bez tech hnusnych zadnich svetel tak je to uzasnej puntas! a ne 10000x lepsi ale 100000000000000000000000x lepsiRadekHGT píše:Dik chlapci za nazory,ale predsa kridlo je uz spat na svojom mieste.Dost mi tam chybalo
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
Jasne,beriem tvoj nazor,kazdemu chuti nieco ine
HGT
to křídlo je až moc velké, ale docela by mě sedělo ovšem ty světla jsou fakt hnus, měl jsem možnost je naživo vidět i na mk1 ale prostě k puntu se dle mého zanedbatelného názoru nehodí, kazí tu linii zadku
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Poviem to takto : keby som dostal k autu original zadne svetla,tak uz ich davno zatmavim a vymenim,ale zeby som teraz vrazal prachy do novych... tak to teda nie.Mozno casom,ked sa nejake origo najdu za dobru cenu
A za daslie,keby bolo auto biele,strieborne,modre...tak to by bol hnus,ale na ciernom aute tie cierne svetla nevyzeraju az tak zle
A za daslie,keby bolo auto biele,strieborne,modre...tak to by bol hnus,ale na ciernom aute tie cierne svetla nevyzeraju az tak zle
HGT
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
vyzeraji zle fakt ver mi... kup je a nebud hloupy, myslim originaly... kdyz mas na tuning auto, na jeho provoz, opravu tak sakra mas "pitome" 3000kc na svetla
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
Tak a uz to mam za sebou. Zene na novej 3-jke BMW vybehlo decko a prudko zabrzdila.Bolo mokro,ale to dieta som videl takze som chvalabohu predvidal situaciu a s odstupom 1,5m som s kludom zabrzdil.Lenze 75-rocny deda na fobii HTP mal oci niekde doma na policke a neubrzdil.Dostal som naraz zo zadu a odhodilo ma do bmw.
Nic vazne sa nestalo,su v tom len plechy.Sak posudte sami
Nic vazne sa nestalo,su v tom len plechy.Sak posudte sami
HGT
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ouu Radku....no ano skor take ako skrabance..ale ale nemuselo..to beries s usmevom? ,mienis s tym nieco robit?
No mas pravdu Erik,stat sa to nemuselo,ale co uz.Beriem to s usmevom lebo to mohlo dopadnut horsie a nove narazniky niesu na skodu V plane bolo zo zaciatku novy predny,zadny naraznik,obe predne blatniky a novy nastrek na kapotu a zadne dvere.Ale pravdepodobne pojde novy lak na cele auto,ale to este nieje iste
HGT