Brzdy na černo nevyniknou a technická na černo se někdy vymstí.Snowfox píše:Máte být prase jako já a dělat to na černo
jsem radši,když vím,že se mi to ve 150ti neposere a dojedu ve zdraví.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Brzdy na černo nevyniknou a technická na černo se někdy vymstí.Snowfox píše:Máte být prase jako já a dělat to na černo
tjnpeer01 píše:Brzdy na černo nevyniknouSnowfox píše:Máte být prase jako já a dělat to na černo
Souhlasím s tebou ,Katy.Je dobrý vědět,v čem jedeš,protože i naleštěná kára s černou technickou tě může zabít.Katy píše:jsem nazoru, ze pokud se o auto staras, tak tech.na cerno ti muze byt jedno.
Ahoj, rozteč tam byla 4x98 a akorát si myslim že byli ty 15" s gumou 185/55, ale to sem tam dával i proto, že ty moje kola měli vysoké ET (38) kdyby měli nižší ET tak bych tam dal nejspíš klasiku... 195/50 ... jinak jsem tu dlouho nebyl, páč Punto už je dávno pryč (muselo) bylo to nej auto co jsem kdy měl, ale jednou se k němu určitě chci vrátit... ale to už nejspíš k Punto EVUpeer01 píše:Ahoj,prosím Tě,jaký se dají dát litáky na Mk2b??? Co to má za rozteč a co je v základu za ET???
Tátovi jsem včera Puntu přivezl,tak ho spolu trochu vylepšíme,ale nechci to přehnat,jak jsem tenkrát koupil od nilma ty kravský kola.Co za velikost je tak akorát???
Jé tohle prošlo mejma prackama))))l-cizek píše:čau, tak po nějaký době sem si tak vzpoměl, že sem vám chtěl ukázat něco, co mě dost překvapilo
jinak to bylo při výměně svíček a vzduchového filtru. A řekl bych že ty svíčky tam byli origo, páč to byly NGK ještě s logem Fiat a Lancia. Ty jsou jen z prvo výroby.
Díky ,tátovi jsem tam naordinoval 195/15/55 a ET 35 na litákách s 5 paprskama...ted je to nádhera.l-cizek píše:Ahoj, rozteč tam byla 4x98 a akorát si myslim že byli ty 15" s gumou 185/55, ale to sem tam dával i proto, že ty moje kola měli vysoké ET (38) kdyby měli nižší ET tak bych tam dal nejspíš klasiku... 195/50 ... jinak jsem tu dlouho nebyl, páč Punto už je dávno pryč (muselo) bylo to nej auto co jsem kdy měl, ale jednou se k němu určitě chci vrátit... ale to už nejspíš k Punto EVUpeer01 píše:Ahoj,prosím Tě,jaký se dají dát litáky na Mk2b??? Co to má za rozteč a co je v základu za ET???
Tátovi jsem včera Puntu přivezl,tak ho spolu trochu vylepšíme,ale nechci to přehnat,jak jsem tenkrát koupil od nilma ty kravský kola.Co za velikost je tak akorát???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |