pokud se někomu nelíbí, že lampička v interiéru zhasne po zavření dveří (což mě přivádělo k šílenství), tak zde je návod, jak to "vylepšit"
http://punto.stitky.cz
TYP - Prodloužení intervalu osvětlení interiéru
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Mám stejný problém. To světlo svítí asi tak kolem dvou minut,ale az potom, co vytahnu klíč ze zapalování. Jinak pokud klíč v zapalování nebyl a zavřu dveře, světlo zhasne hned (což by mě ani tak nevadilo, jako spíš to, že když v noci nechám auto před barákem, tak ještě dvě minuty potom co přijedu každej do auta vidí). Nevíte někdo, jak se ten interval dá posunout nebo kde přesně ten zpožďovač je umístěn? Zkoušel jsem ho hledat,ale nic jsem nenašel (koukal jsem jen u světla,tapec střechy jsem dole neměl). Díky moc za odpověď5-ko píše:No ja mám skôr problém opačný... Mám MKII a ccem ten interval čo tam je nastavený skrátiť. Takže moja otázka je AKO???
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To je divne, ja mam MKII a mne to zhasne po niekolkych sekundach. A ked otvorim dvere, vystupim z auta, zatvorim dvere a zamknem auto (original central s dialkovym ovladanim) tak svetlo ihned po zamknuti zhasne. Ak by som ho nezamkol ihned, tak zostane svietit niekolko sekund a zhasne. Vsetko ako ma byt.fakirecek píše:Mám stejný problém. To světlo svítí asi tak kolem dvou minut,ale az potom, co vytahnu klíč ze zapalování. Jinak pokud klíč v zapalování nebyl a zavřu dveře, světlo zhasne hned (což by mě ani tak nevadilo, jako spíš to, že když v noci nechám auto před barákem, tak ještě dvě minuty potom co přijedu každej do auta vidí). Nevíte někdo, jak se ten interval dá posunout nebo kde přesně ten zpožďovač je umístěn? Zkoušel jsem ho hledat,ale nic jsem nenašel (koukal jsem jen u světla,tapec střechy jsem dole neměl). Díky moc za odpověď5-ko píše:No ja mám skôr problém opačný... Mám MKII a ccem ten interval čo tam je nastavený skrátiť. Takže moja otázka je AKO???
Raz alebo dva krat sa mi stalo ze som zastavil motor, vytiahol klucik zo zapalovania, svetlo sa rozsvietilo a zostal som sediet este v aute a svetlo zhaslo az po spominanych asi 2 minutach. Ale stalo sa mi to len ozaj asi 2 krat, inokedy zhasne po niekolkych sekundach.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX