"Tajná příhrádka"
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Maťo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Tajná příhrádka"
Baky ja si myslím že to pasuje do každého len tam musíš namontovať tie vodiace lišty a vložiť ten šuflík.Inak ja som pozeral sedačku zdola a dierky na tie lišty tam sú.
Fiat Punto 1,2 8V 5dv. r.2002
Fiat Multipla 1,6 16V r.2001
Fiat Multipla 1,6 16V r.2001
- Reklama
Tak na mým PUNTU MK2 ji také mám 1,9jtd HLX klima , jde trochu hůř vytahovat.Také jsem o ni nevěděl.Díky.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
Už ju mám jupí kúpil som ju z jedného búraného Punta,vďaka fóristovi s nickom Mach
Jj,takisto mi ide horšie vyťahovať,nejak sa zasekuje,ale nezatváram ju úplne a je po probléme,sama od seba sa neotvára:) Mám tam reflexnú vestu a nejaké drobnosti,velkosť je akurátna
Jj,takisto mi ide horšie vyťahovať,nejak sa zasekuje,ale nezatváram ju úplne a je po probléme,sama od seba sa neotvára:) Mám tam reflexnú vestu a nejaké drobnosti,velkosť je akurátna
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
1.2 8v ELX, r.v 2002 a nemam ju tam. skoda. zisla by sa
Ani mne nešla otvoriť. Musel som sedačku vymontovať . Ale už som na to prišiel- stačí ju za tie bočné "uši" potlačiť postupne na obe strany. Mal by si zacítiť puknutie po každom potlačení na bok.Banshee píše:Už ju mám jupí kúpil som ju z jedného búraného Punta,vďaka fóristovi s nickom Mach
mk2b 1.4 16V 5D