DISKUZE - Jaký motor 1.2 8V nebo 1.2 16V
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
DISKUZE - Jaký motor 1.2 8V nebo 1.2 16V
Stále uvažuji jestli koupit MK II 1.2 i s klimou nebo 1.2 16V taky s klimou nemůžete mi poradit ktery motor je lepší jak na spotřebu a na spolehlivost začínam v tom mit guláš fakt se nemohu rozhodnout ceny jsou skoro stejne i staří (2000) Je 16V opravdu lepší ????živější určitě potřebuju auto na město a letní dovču k moři moc děkuji za poznatky
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, já loni když jsem kupoval Punťíka tak jsem chtěl motor 16 V, ale bohužel nikde jsem na nic pořádnýho / nebouranýho / nenarazil a i ceny byly vyšší než 8 V. Nakonec jsem koupil motor 1,2 8 V.
Kdybych si mohl vybrat stejně kvalitní auta, která by se lišila pouze motorem určitě bych sáhl po tom silnějším 16 V.
Nejsem žádný závodník, ale někdy bych více koníků pod kapotou přivítal
Autům moc nerozumím tak snad jen můj laický názor:
Punto 1,2 44 KW 8V mi slouží velice dobře je živá a po městě jezdí výborně, ale na dovolenou když jí naložíš tak je ten menší výkon dost znát... Já bych neváhal a vzal silnější motor. Při předjíždění a plně naložený na dovču to oceníš. Jestli tam budeš mít klimatizaci tak i ta ubírá na výkonu.
Kdybych si mohl vybrat stejně kvalitní auta, která by se lišila pouze motorem určitě bych sáhl po tom silnějším 16 V.
Nejsem žádný závodník, ale někdy bych více koníků pod kapotou přivítal
Autům moc nerozumím tak snad jen můj laický názor:
Punto 1,2 44 KW 8V mi slouží velice dobře je živá a po městě jezdí výborně, ale na dovolenou když jí naložíš tak je ten menší výkon dost znát... Já bych neváhal a vzal silnější motor. Při předjíždění a plně naložený na dovču to oceníš. Jestli tam budeš mít klimatizaci tak i ta ubírá na výkonu.
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
Mam dva roky 16V s klimou v nejvyssim stupni vybavy a max spokojenost. Je to dovoz z D protoze u nas vecinou lepeny vraky po bouracce a dost zalostnej stav. 1,2 8V s klimou urcine ne, dej si cas a najdi si 16V. Idealni do mesta a ma i dost dynamiky na delsi cesty. Hlavne po pusteni klimy je to jako kdyz vyhodis za autem padak a u 8V jeste znatelnejsi.
Co do spolehlivosti, menil sem jenom rozvody po nakupu a spotrebku olej, filtry. Najeto kolem 140 tis.
Co do spolehlivosti, menil sem jenom rozvody po nakupu a spotrebku olej, filtry. Najeto kolem 140 tis.
Fiat Punto II HLX 1,2 16V