MOJE PUNTO 2 - ukazte to svoje :) struter
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - ukazte to svoje :) struter
pojdu tam ine repraky a do toho dierkovaneho plastu sa vyreze diera na reprak a zvysok toho plastu sa potiahne tiez touto kozou...
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
- Reklama
dnes som sa trosku nudil,tak som skusil umiestnit spz na ine miesto z pôvodneho a vysledny efekt sa mne osobne velmi paci...fotka iba mobilom,takze vyzera tak divne
- Přílohy
-
- IMAG0038.jpg (134.38 KiB) Zobrazeno 3131 x
inak mal som uz dnes aj zhodeny zadny stierac a vyzera to fakt bomba bez neho,tak som sa teda vybral po celom presove s dierou na kufri a zhanal som nejaku umelu zaslepku na tu dieru a nic pol dna som behal z obchodu do obchodu od autoservisov az po zahradkarske potreby a neda sa to kupit nikde...tak som ho musel nahodit naspat a budem musiet nieco vymysliet....nemate nejaky typ kde by sa dala kupit zaslepka na tu dieru po zadnom stieraci
buduci tyzden sa chystam zahladit kapotu, znak pojde prec a kapota sa potiahne do folie matna cierna...takze som sam zvedavy ako to bude vyzerat...
buduci tyzden sa chystam zahladit kapotu, znak pojde prec a kapota sa potiahne do folie matna cierna...takze som sam zvedavy ako to bude vyzerat...
- Dj_Sedativee
- Fiaťák
Mozno tresnem blbost, ale co takto tu dieru jednoducho naplytko vyplnit nejakou gumou a jednoducho to zalaminovat a hodit do farby..
Moj nazor.. jabysom to vyriesil asi tak (ak tam ten stierac samozrejme nebudesuz vobec davat)
Moj nazor.. jabysom to vyriesil asi tak (ak tam ten stierac samozrejme nebudesuz vobec davat)
Fiat Punto 75 (1996), 1.2 MPI 54kW (sem-tam, za dobrej nálady aj 1000kW)TOTALED
moje ex-vozitka: Mitsubishi Lancer 1300 GLXi (1996) 1.3 24V, Audi Quattro (1994) 1.9 TDi..
moje ex-vozitka: Mitsubishi Lancer 1300 GLXi (1996) 1.3 24V, Audi Quattro (1994) 1.9 TDi..
Ja daval do der po steracich vzdy zatku s riditek na kolo fungovalo to dobre
- linomaniac
- Fiaťák
mna napadol cierny stupel co sa dava na nohy kovovych stoliciekbobas píše:Ja daval do der po steracich vzdy zatku s riditek na kolo fungovalo to dobre
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
veľmi zaujímavý, ešte som taký nevidel
FIAT PUNTO CABRIO
Aky je priemer tej diery po stieraci? Hladaj tu podla priemeru: http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=st ... tiid=62809" onclick="window.open(this.href);return false;
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
vidis, to ma ani nenapadlo ale dobreeeeebobas píše:Ja daval do der po steracich vzdy zatku s riditek na kolo fungovalo to dobre
nestihol som to odmerat,ale je na oko rovnaky ako priemer zamku na kufri...odmeram a skusim pohladat, dik za linkTV-Punto píše:Aky je priemer tej diery po stieraci? Hladaj tu podla priemeru: http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=st ... tiid=62809" onclick="window.open(this.href);return false;
najprv som to chcel takto riesit,ale ak by som to mal davat striekat,tak to uz rovno zavarim....ale o to nejde, mam cierne auto,cierna zaslepka tam vadit podla mna nebude a dalsia vec---zbytocne eura----je viac dolezitejsich veci do ktorych budem davat prachy...Dj_Sedativee píše:Mozno tresnem blbost, ale co takto tu dieru jednoducho naplytko vyplnit nejakou gumou a jednoducho to zalaminovat a hodit do farby..
- Dj_Sedativee
- Fiaťák
Vloz kam korok z nejakeho kvalitneho vinka.. potom zober centrofixu a prefarbi ho nacierno.. tusim v Podolinci som videl jedneho pocernejsieho, ktory to takto vyriesil na inom aute..
Fiat Punto 75 (1996), 1.2 MPI 54kW (sem-tam, za dobrej nálady aj 1000kW)TOTALED
je uchytena na dvoch zeleznych vytvarovanych drziakoch, ktore idu az za tu "mriezku" a tam su uchytene skrutkami...v reale to clovek zbada iba ak by velmi chcelRadekHGT píše:Ta znacka vyzera super,jak si to tam uchytil
Naposledy upravil(a) struter dne 12 kvě 2011, 10:42, celkem upraveno 1 x.
Dj_Sedativee píše:Vloz kam korok z nejakeho kvalitneho vinka.. potom zober centrofixu a prefarbi ho nacierno.. tusim v Podolinci som videl jedneho pocernejsieho, ktory to takto vyriesil na inom aute..