Manual

Autoservisy, údržba, náhradní díly, vrakoviště, obchody

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

PeSo
Začátečník

Příspěvek od PeSo »

Zkus WWW.NASDILEJ.CZ
vrazda píše:Pomozte ako to dam na internet mam problemi s postou je to velky subor na odosielanie.Vrazda
Reklama

Globusman
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Manuál

Příspěvek od Globusman »

Těm kteří o to požádali to pošlu. Pokud bude chtít někdo další, klidně mi pošlete e-mailovou adresu a já vám to taky pošlu.
Václaf
Fiaťák

manual

Příspěvek od Václaf »

Pro Vrazdu, nevím, jak je ten soubor velký, běžně bez problému odesílaná velikost bývala kolem 5 M, dnes snad jde odeslat kdeco. Nicméně co se týče elektronické pošty, tak mne napadá jen zabalit do formátu ZIP nebo tak něco. Ale nejsem žádný hecker. :lol:
Multi 1,9 JTd
Globusman
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: manual

Příspěvek od Globusman »

Zazipované to má něco kolem 9 mega. Posílám to zájemcům přes www.uschovna.cz
Václaf píše:Pro Vrazdu, nevím, jak je ten soubor velký, běžně bez problému odesílaná velikost bývala kolem 5 M, dnes snad jde odeslat kdeco. Nicméně co se týče elektronické pošty, tak mne napadá jen zabalit do formátu ZIP nebo tak něco. Ale nejsem žádný hecker. :lol:
vrazda
Fiaťák

Příspěvek od vrazda »

Václaf píše:Pro Vrazdu, nevím, jak je ten soubor velký, běžně bez problému odesílaná velikost bývala kolem 5 M, dnes snad jde odeslat kdeco. Nicméně co se týče elektronické pošty, tak mne napadá jen zabalit do formátu ZIP nebo tak něco. Ale nejsem žádný hecker. :lol:
Subor ma velkost 53,2MB po zipe 39 preto mi to nechce odoslat.Skusam dalej.
Multipla1.9jtd,77kw,105k.r.v.1999
vrazda
Fiaťák

Příspěvek od vrazda »

Globusman píše:Zazipované to má něco kolem 9 mega. Posílám to zájemcům přes www.uschovna.cz
Mozes mi povedat akym programom si to zazipoval na taky mali subor.Ja om to zazipoval z 52M na 39M a vic to neslo.Porad.
sy242
Začátečník

Příspěvek od sy242 »

Že se vám do toho vměšuju - lepší je www.edisk.cz protože na uschovna.cz soubor moc dlouho nevydrží a taky se tam nedá vystavit pro víc uživatelů. Pokud jde o kompresi pakovače ZIP, tak ta je nastavitená, i tak si myslím že 9 MB z toho nebude. Mnohem, ale mnohem lepší kompresi nabízí 7zip (http://www.7-zip.org/cs/), zkuste ten... FIATům zdar.
anonyme
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od anonyme »

pro vyzvednutí z úschovny je třeba sdělit údaje k vyzvednutí - číslo zásilky. Tak ho prosím laskavě sdělte. Nebo prosím o zasláni na btoma@seznam.cz . Tak ale zajímalo by mě, zda vůbec již někdo takto manuál obdržel a zda to všechno není jen jakýsi žert od diskutujících????
Globusman
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globusman »

Tak to je nádhera. Člověk se tady snaží a nějakej ANONYM to tady bude shazovat. A ještě jakým tónem si o to říká :-D
Můžete mu vy, kdož jste již obdrželi sdělit, že se nejedná o žert?
anonyme píše:pro vyzvednutí z úschovny je třeba sdělit údaje k vyzvednutí - číslo zásilky. Tak ho prosím laskavě sdělte. Nebo prosím o zasláni na btoma@seznam.cz . Tak ale zajímalo by mě, zda vůbec již někdo takto manuál obdržel a zda to všechno není jen jakýsi žert od diskutujících????
vrazda
Fiaťák

Příspěvek od vrazda »

anonyme píše:pro vyzvednutí z úschovny je třeba sdělit údaje k vyzvednutí - číslo zásilky. Tak ho prosím laskavě sdělte. Nebo prosím o zasláni na btoma@seznam.cz . Tak ale zajímalo by mě, zda vůbec již někdo takto manuál obdržel a zda to všechno není jen jakýsi žert od diskutujících????
zert to neni .
PeSo
Začátečník

Manual

Příspěvek od PeSo »

vrazda píše:
zert to neni .
Koukam, ze nekteri jsou nejak az nezdrave neduverivi - odkaz na manual jsem obdrzel a manual stahnul - dik..
anonyme
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od anonyme »

A jak tedy získám údaje pro vyzvednutí manuálu z úschovny? Nebo musím mít jen E-mail, který umožňuje posílat abnormálně velké přílohy?
srokis
Začátečník

Příspěvek od srokis »

Taky můžu potvrdit, že jsem manuál obdržel. Globusmane, móóóckrát díky.
Globusman
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Potahy

Příspěvek od Globusman »

Takže tady je odkaz:

http://www.ak-autopotahy.sk/produkty.html

Klidně bych byl potom pro nějakou hromadnou objednávku :-)
Alda
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alda »

Manuál (odkaz pro stažení) mi přišel hned následující den kdy jsem o něj požádal.
Díky.
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Servis“