vrazda píše:Pomozte ako to dam na internet mam problemi s postou je to velky subor na odosielanie.Vrazda
Manual
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Zkus WWW.NASDILEJ.CZ
PeSo,
psochor@email.cz
psochor@email.cz
- Reklama
manual
Pro Vrazdu, nevím, jak je ten soubor velký, běžně bez problému odesílaná velikost bývala kolem 5 M, dnes snad jde odeslat kdeco. Nicméně co se týče elektronické pošty, tak mne napadá jen zabalit do formátu ZIP nebo tak něco. Ale nejsem žádný hecker.
Multi 1,9 JTd
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: manual
Zazipované to má něco kolem 9 mega. Posílám to zájemcům přes www.uschovna.cz
Václaf píše:Pro Vrazdu, nevím, jak je ten soubor velký, běžně bez problému odesílaná velikost bývala kolem 5 M, dnes snad jde odeslat kdeco. Nicméně co se týče elektronické pošty, tak mne napadá jen zabalit do formátu ZIP nebo tak něco. Ale nejsem žádný hecker.
Subor ma velkost 53,2MB po zipe 39 preto mi to nechce odoslat.Skusam dalej.Václaf píše:Pro Vrazdu, nevím, jak je ten soubor velký, běžně bez problému odesílaná velikost bývala kolem 5 M, dnes snad jde odeslat kdeco. Nicméně co se týče elektronické pošty, tak mne napadá jen zabalit do formátu ZIP nebo tak něco. Ale nejsem žádný hecker.
Multipla1.9jtd,77kw,105k.r.v.1999
Mozes mi povedat akym programom si to zazipoval na taky mali subor.Ja om to zazipoval z 52M na 39M a vic to neslo.Porad.Globusman píše:Zazipované to má něco kolem 9 mega. Posílám to zájemcům přes www.uschovna.cz
Václaf píše:Pro Vrazdu, nevím, jak je ten soubor velký, běžně bez problému odesílaná velikost bývala kolem 5 M, dnes snad jde odeslat kdeco. Nicméně co se týče elektronické pošty, tak mne napadá jen zabalit do formátu ZIP nebo tak něco. Ale nejsem žádný hecker.
Že se vám do toho vměšuju - lepší je www.edisk.cz protože na uschovna.cz soubor moc dlouho nevydrží a taky se tam nedá vystavit pro víc uživatelů. Pokud jde o kompresi pakovače ZIP, tak ta je nastavitená, i tak si myslím že 9 MB z toho nebude. Mnohem, ale mnohem lepší kompresi nabízí 7zip (http://www.7-zip.org/cs/), zkuste ten... FIATům zdar.
pro vyzvednutí z úschovny je třeba sdělit údaje k vyzvednutí - číslo zásilky. Tak ho prosím laskavě sdělte. Nebo prosím o zasláni na btoma@seznam.cz . Tak ale zajímalo by mě, zda vůbec již někdo takto manuál obdržel a zda to všechno není jen jakýsi žert od diskutujících????
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je nádhera. Člověk se tady snaží a nějakej ANONYM to tady bude shazovat. A ještě jakým tónem si o to říká
Můžete mu vy, kdož jste již obdrželi sdělit, že se nejedná o žert?
Můžete mu vy, kdož jste již obdrželi sdělit, že se nejedná o žert?
anonyme píše:pro vyzvednutí z úschovny je třeba sdělit údaje k vyzvednutí - číslo zásilky. Tak ho prosím laskavě sdělte. Nebo prosím o zasláni na btoma@seznam.cz . Tak ale zajímalo by mě, zda vůbec již někdo takto manuál obdržel a zda to všechno není jen jakýsi žert od diskutujících????
zert to neni .anonyme píše:pro vyzvednutí z úschovny je třeba sdělit údaje k vyzvednutí - číslo zásilky. Tak ho prosím laskavě sdělte. Nebo prosím o zasláni na btoma@seznam.cz . Tak ale zajímalo by mě, zda vůbec již někdo takto manuál obdržel a zda to všechno není jen jakýsi žert od diskutujících????
Manual
Koukam, ze nekteri jsou nejak az nezdrave neduverivi - odkaz na manual jsem obdrzel a manual stahnul - dik..vrazda píše:zert to neni .anonyme píše:pro vyzvednutí z úschovny je třeba sdělit údaje k vyzvednutí - číslo zásilky. Tak ho prosím laskavě sdělte. Nebo prosím o zasláni na btoma@seznam.cz . Tak ale zajímalo by mě, zda vůbec již někdo takto manuál obdržel a zda to všechno není jen jakýsi žert od diskutujících????
PeSo,
psochor@email.cz
psochor@email.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Potahy
Takže tady je odkaz:
http://www.ak-autopotahy.sk/produkty.html
Klidně bych byl potom pro nějakou hromadnou objednávku
http://www.ak-autopotahy.sk/produkty.html
Klidně bych byl potom pro nějakou hromadnou objednávku