Dany ja som na tom rownako...kua kuaDany7347 píše:mk1 1.6 ELX 90koníků 3dveřák... město - okresky při volné noze 10-11 L
Když tomu dávám zahulit tak se ani nestačím divit jak benzínovka padá
Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
NEW-PuntoSporting16V 59kw/80PS
r.v.4/2000,MK II.modra 3dv, motor 188A5.000, kod 188AX 6-kvalt.
EX-PuntoSporting16V 63kw/86PS, r.v. 1998, Mk1 , čierna 3dv, motor 176.B9000
r.v.4/2000,MK II.modra 3dv, motor 188A5.000, kod 188AX 6-kvalt.
EX-PuntoSporting16V 63kw/86PS, r.v. 1998, Mk1 , čierna 3dv, motor 176.B9000
- Reklama
nechcema by to vyznelo ako chvála..ale minule som sa nahanal s trojkovým BMW a vybehol som uplne bez problemu na 220... a ešte k tomu do to bolo mierne do kopca... a mal somt aký pocit, že by ešte chcelo ist....len už som ho predbehol tak som spomalil...PotkanGT píše:No ja pri lenivom tempe to jest max 100km/h a otacky max 3000.trasa piestany-tranava po meste-suchá nad parnou-trnava -piestany po meste. mi vysla spotreba okolo 8,3. takže celkom spokojnost
Vcera vecer som cestoval za kamosom do leopoldova a nejak mi to nedalo tak som zas skusal maximalku.rovinka na drahovce max 190km/h viac to asi nepojde Potom aj s kamosom do trnavy max tych 110km/h,potom po meste zopar nakladaciek a naspet cez leopoldov do piestan kludnou jazdou okolo tych 90km/h.Som zvedavy aka spotreba mi vide v tomot pripade.hned ako to budem vedet sem pisenem kolko to asi bolo.
- skybar
- Zkušenej Fiaťák
Kua, to máš čo za raketu?!
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
krycí názov malý nasierač ale inak GTčko... zbožnujem tie pohlady ludí...ako tohto týpka v tom BMW...a chvílku pred tým v S5.... nechapu..ústa dokorán..
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Teď sem poslední týden Punto honil jak psa po dálnici denně do i z práce pořád plnej knedlík)) Dokonce sem z toho doslova vyždímal 170 Řazení stylem až málem do rozskočení přeřazování ze 3 na 4 ve 120 Tímhle stylem sem najel 400km a spotřeba překvapivá 7,5L na 100km takže asi dobrý Teď zkouším jezdit za co nejmíň)))
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
To jde. Na benzín
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ty pohledy nechápajících lidí plných beznaděje jsou návykový... Dobře si je pamatuju z doby když jsem měl Uno Turbosperhy píše: krycí názov malý nasierač ale inak GTčko... zbožnujem tie pohlady ludí...ako tohto týpka v tom BMW...a chvílku pred tým v S5.... nechapu..ústa dokorán..
Punťa fire, Rosso Tiziano
Uno Turbo nemohl řídit zcela normální člověk.
- linomaniac
- Fiaťák
to si pamätám dodnes, ako ma pred 15 rokmi ponížila škoda 105 alebo 120, ja som šiel 180 a hento okolo mňa preletelo jak...sperhy píše: krycí názov malý nasierač ale inak GTčko... zbožnujem tie pohlady ludí...ako tohto týpka v tom BMW...a chvílku pred tým v S5.... nechapu..ústa dokorán..
Punto Cabrio S60
Fix
It
Again
Tomorrow
Fix
It
Again
Tomorrow
tie nechapave pohlady sú fakt návykové... z časti aj pre to som si to GT kupoval..chcem znižovať egá tých zalovených ludí v drahých autách... v zmysle "bože niake punto...sračka......nezavadzaj" a potom podradím!
EDIT! čím som sa samozrejme nikoho nechcel dotknúť..viete ako som to myslel
EDIT! čím som sa samozrejme nikoho nechcel dotknúť..viete ako som to myslel
heh,tak to sa rad pridam do tejto debaty o malych nasieracoch Poznam ten pocit velmi dobre a casto ma hreje pri srdiecku ked vidim tych jedincou s novymi autami jak neveriaci krutia hlavami s vyrazom tvare "kurva co to je za punto"
Male,nenapadne a rychle.Presne potom som tuzil aj ja.
Co sa tyka spotreby v meste je to cca pri kludnej jazde 10-11 Lit. a mimo mesta 7-8 Lit.Takze pohoda
Male,nenapadne a rychle.Presne potom som tuzil aj ja.
Co sa tyka spotreby v meste je to cca pri kludnej jazde 10-11 Lit. a mimo mesta 7-8 Lit.Takze pohoda
HGT
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
sperhy ja som z Trnavy a tiez to oznam...hlavne ked idem po dialnici do BA a vydim zakomplexovaneho blavaka na octavii 19 TDI idem vedla neho 150 na 4 a potom mu len zatrubim, zakyvam a idem off :d ale pohlady su teda na nezaplatenie
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
tak Radek spotreby sa u mna pohybuju asi tak rovnako a tiež som celkom spokojny...len ma ta cena benzinu znepokojuje a Intous jj...1,9 tdi... to sú najčastejší súpery ale tak isto aj bavoráky X5 ky....X6ky....sedmičky... mohol by som menovať aj do večera
Cena benzinu ma nezaujima,vzdy tankujem za 10 €
HGT
:D ani mna ja za 5 a typni kolko km na tom urobim