ha poznam sem tam sa tam aj ja objavim...ale s istotou nemôžeš povedať že nie je moje...či?sperhy píše:na alexandra dubčeka..a tiež tam parkováva jedno cabrio... ale nie tvoje...
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
- Reklama
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
je zaujimave ze pri dubcekovi stava vzdy len jedno bud tmavomodre s dvoma vyfukmi alebo svetlomodre ktore je tu na fotkach preco sa tie dve pri skole nikdy nestretnu ? hadanka
Punto Cabrio
mne pri dubčekovi 3 krát po sebe nejaký zmrd ukradol čiapočky z ventilkov
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
ja som to nebolMatto píše:mne pri dubčekovi 3 krát po sebe nejaký zmrd ukradol čiapočky z ventilkov
riešenie hadanky....Pepoxx píše:je zaujimave ze pri dubcekovi stava vzdy len jedno bud tmavomodre s dvoma vyfukmi alebo svetlomodre ktore je tu na fotkach preco sa tie dve pri skole nikdy nestretnu ? hadanka
- Přílohy
-
- 060620101280.jpg (37.75 KiB) Zobrazeno 2886 x
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Super zaber tvojho punta z hora,disky s odkrytou strechou supuju,skoda ze brani este tomu strecha+vacsia fotka..a je to 100%
no tak už je mi jasné kde je pes zakopaný:D šak aj toj tento týžden som ho tam videl... takze uz budem vedet, ze s kým mám to dočinenie ale na punte som tam ja veru ešte nebol:D takže moje si vidieť nemohol:D ale chystám sa ukázať tam aj s malým nasieračom a ty tam tiež študuješ či jak?
No ale mate oba spatne slozenou strechu!pepaxx píše:riešenie hadanky....Pepoxx píše:je zaujimave ze pri dubcekovi stava vzdy len jedno bud tmavomodre s dvoma vyfukmi alebo svetlomodre ktore je tu na fotkach preco sa tie dve pri skole nikdy nestretnu ? hadanka
...strecha sa skladá sama ...pre tých čo špekulujú nad zložením strechy..na oboch su elektricke strechy...takže treba najskôr naštudovať ako sa skladajú tie...a potom riešiť či je spatne zložena alebo nie ..radekrat píše:No ale mate oba spatne slozenou strechu!pepaxx píše:riešenie hadanky....Pepoxx píše:je zaujimave ze pri dubcekovi stava vzdy len jedno bud tmavomodre s dvoma vyfukmi alebo svetlomodre ktore je tu na fotkach preco sa tie dve pri skole nikdy nestretnu ? hadanka
...a ty čo majú manuálnu môžu len ticho závidieť ..
Naposledy upravil(a) pepaxx dne 27 úno 2011, 13:28, celkem upraveno 1 x.
nno to som tu len na rychlo hodil k tej hádanie ...všetky fotky sú upravené na výšku 300, vetšia sa na fórum nedá daťHIISS píše:Super zaber tvojho punta z hora,disky s odkrytou strechou supuju,skoda ze brani este tomu strecha+vacsia fotka..a je to 100%
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ak mas nejake pekne z leta z horneho pohladu a podobne pri odkritej streche zasli mi par na pal.erik@centrum.sk
No ale mas ji blbe slozenou .. ten prostredni dil je povolenej, proto se ti sklada smerem nahoru a ne smerem dolu.pepaxx píše:
...strecha sa skladá sama ...pre tých čo špekulujú nad zložením strechy..na oboch su elektricke strechy...takže treba najskôr naštudovať ako sa skladajú tie...a potom riešiť či je spatne zložena alebo nie ..
Mrkni na moji fotku .
ten prostredek se slozi do roviny. Tobe to tam dela stan!
Tohle je vetsinou ten problem
a tohle je dalsi priklad spatne slozene strechy
nechajme to tak...a nerieš to...ty si to torocha nepochopil ...jednoducho je elektricka a ja do nej nazasahujem ja držim len tlačitko a dokedy sa sklada tak je dobre..ak to robiš manualne tak ti nezavidim a môžeš si to ukladať ako chcešradekrat píše:No ale mas ji blbe slozenou .. ten prostredni dil je povolenej, proto se ti sklada smerem nahoru a ne smerem dolu.pepaxx píše:
...strecha sa skladá sama ...pre tých čo špekulujú nad zložením strechy..na oboch su elektricke strechy...takže treba najskôr naštudovať ako sa skladajú tie...a potom riešiť či je spatne zložena alebo nie ..
Mrkni na moji fotku .
ten prostredek se slozi do roviny. Tobe to tam dela stan!
Tohle je vetsinou ten problem
a tohle je dalsi priklad spatne slozene strechy
hele, ja se s tebou fakt nehadam .. a i na elektrice se to da v pohode spravit aby se to slozilo dobre a neco si videl za jizdy dozadu. Ale jestli ti to nevadi, jezdi si klidne takhle
2pepa: kola tomu sv.modrýmu sedí jak prdel na hrnec !!!!
2hiss: kazdy ma svoji predstavu co autu pasuje a co je ochoten snést... ale urcite NEJSOU 16" na punto moc !
potom uz je to o kompromisu kazdeho majitele jestli 15" nebo 16" - pasuje mu oboje. otazka taky do jakeho stylu auto je.
2hiss: kazdy ma svoji predstavu co autu pasuje a co je ochoten snést... ale urcite NEJSOU 16" na punto moc !
potom uz je to o kompromisu kazdeho majitele jestli 15" nebo 16" - pasuje mu oboje. otazka taky do jakeho stylu auto je.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz