Styl jizdy normalni, nove svicky, lambda sonda menena 4 mesice zpatky, novy vzduchovy a olejovy filtr. Nove tesneni pod hlavou a vikem, novy olej.
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Tak cim ta spotreba muze byt tak vysoka??
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Cidlo mam menene 3 roky zpatky, ale i kdyz bylo nove neukazovalo to vic. Proste kousek za pulku pulky, kdyz je u pulky zacina se ochlazovat motor.kubito píše:no tak to se to hreje malo ja mam teplotu na pulce stupnice to je provoznitreba mas seklej termostat neo jen cidlo spatne ukazuje. ale stejne tu spotrebu nesrazis taky jsem s tim jezdil a stejen se to nepohlo pod 6 litru kolek tech 7 to byl standart je to starej motor vyhonenej
no ja som menil obycajne tacho S za SX s otackomerom, kupil som original cidlo teploty vo fiate, aj je na nom vyrazene FIAT, termostat mam fungel novy, uplne, a tiez mi ukazuje zahriaty motor len do stvrtiny a ked je rucicka v polovici tak uz spina sahara, neviem co s tymkubito píše:no tak to se to hreje malo ja mam teplotu na pulce stupnice to je provoznitreba mas seklej termostat neo jen cidlo spatne ukazuje. ale stejne tu spotrebu nesrazis taky jsem s tim jezdil a stejen se to nepohlo pod 6 litru kolek tech 7 to byl standart je to starej motor vyhonenej
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |