Kabely k radiu
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Kabely k radiu
zdravim, tuto istu kabelaz mam v aute (Punto MK I "96) kde predtym nebolo autoradio, neviete niekto poradit ako by sa to dalo nakablovat na eurokoncovku?
Presne tak, je to seriova priprava na radio...na euro predelat tak,ze se koupi konektor a musi se to napajet, s tim,ze bych tam dal ty teplem stahujici buzirky , vypada to,funguje a je to na veky...
tak snad len tolko....ak tam nikdy nebolo radio použiješ na eurokoncovku akurat tak napajacie kable ...kolega pisal že červeny+ čierny- je to tak....kable na repro musiš dotiahnuť...s fotiek sa ťažko identifikuje či su to kable na repro
ak tam radio niekedy bolo, tak to budu len kable k prednym repro...najjednoduchšie maš zhodiť mriežku na repro, vyhodiť reproduktor ak tam je...a premerať to
pre troška technicky tip človeka jednoducha zaležitosť
ak tam radio niekedy bolo, tak to budu len kable k prednym repro...najjednoduchšie maš zhodiť mriežku na repro, vyhodiť reproduktor ak tam je...a premerať to
pre troška technicky tip človeka jednoducha zaležitosť
jsou to kable k repro,delal jsem obdobu pred mesicem,je to klasicka priprava...
tak tie styri kable su naisto k prednym repro, dve su napajanie....ale co je horsie, neviem nikde na to najst vhodnu koncovku, v tom je cely problem
dakujem, medzitym som sa dopracoval uz aj k tej koncovke, chybalo mi len to zapojenie
Zdravim vospolok,
pripajam sa k tejto teme, lebo sa mi dostalo do ruk punto, kde nebolo autoradio. Tam kde je radio su len nejake kable a netusim na co su. Repra su v aute neni ziadne, nasiel som len kabel z anteny pod palubovkou. Vsade sa docitam, ze punta mali seriovo pripravy na autoradio, tu ale nic normalne nevidim. Co su to za kable?
pripajam sa k tejto teme, lebo sa mi dostalo do ruk punto, kde nebolo autoradio. Tam kde je radio su len nejake kable a netusim na co su. Repra su v aute neni ziadne, nasiel som len kabel z anteny pod palubovkou. Vsade sa docitam, ze punta mali seriovo pripravy na autoradio, tu ale nic normalne nevidim. Co su to za kable?
- Přílohy
-
- punto2.jpg (86.39 KiB) Zobrazeno 10960 x
-
- punto1.jpg (120.03 KiB) Zobrazeno 10960 x
- fleet.admiral
- Fiaťák
Koupil jsem na zimu zase dvojkové punto a rádio v něm není a nebylo. Ve dveřích nejsou repro, na střeše není anténa. Vytáhnul jsem kastlík a jsou tam pouze kabely z fotky.
Otázka zní, co potřebuju ještě poshánět, než to dám elektrikáři? Anténu jsem objednal i s kabelem, rádio mám staré s ISO konektorem (protikus snad elektrikář bude mít v zásobě), přední repráky jsou na cestě origo z nějaké bouračky - měl by to být komplet. Bude se muset tahat ještě nějaká kabeláž kromě té antény? Do dveří jsem nekoukal, ale tak nějak doufám, že ten svazek 4 kabelů jsou právě přední repro.
Otázka zní, co potřebuju ještě poshánět, než to dám elektrikáři? Anténu jsem objednal i s kabelem, rádio mám staré s ISO konektorem (protikus snad elektrikář bude mít v zásobě), přední repráky jsou na cestě origo z nějaké bouračky - měl by to být komplet. Bude se muset tahat ještě nějaká kabeláž kromě té antény? Do dveří jsem nekoukal, ale tak nějak doufám, že ten svazek 4 kabelů jsou právě přední repro.
- Přílohy
-
- s20150127_110852.jpg (155.1 KiB) Zobrazeno 10555 x
Je: Bravo II (2011) - od 8. 11. 2012; Punto I ('97) - od 7. 2. 2004; Nuova 500 (2009) - od 17. 4. 2014, Punto II (2002) - od 23. 1. 2015
Ex: Uno ('87) - 30. 3. 2003 - 7. 2. 2004; Uno Logo ('91) - 2-11 2005; Punto II (2002) - 16. 5. 2011 - 6. 4. 2014
Ex: Uno ('87) - 30. 3. 2003 - 7. 2. 2004; Uno Logo ('91) - 2-11 2005; Punto II (2002) - 16. 5. 2011 - 6. 4. 2014