mam taky vacsi problem v mojom une 1,5 bol zadrety motor prehodili tam 1,0 a ja som ho take kupil ale nevedel som o tom teraz by som rad do toho napasoval 1,5 naspat a chcel by som sa opytat ci by tam sedel motor aj s una 1,5 ale starsi model ja mam logo potrebujem poradit ozvyte sa dakujem a nemate nahodou niekto na predaj uno logo 1,5 na predaj na nahradne diely alebo motor a prevodovku mal by som zaujem ..
a neviete nahodu co treba urobit pre to aby mi to prepisali do papierov ze je to 1,0 bez niakych velkych opletaciek
Potrebujem poradit s motorom
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Potrebujem poradit s motorom
Dávaly se do una dva typy 1.5motorů,zpočátku výroby se 4bodovým vstřikováním a od roku 88 už jen s jednobodovým vstřikováním,tzn.můžeš narazit na uno MKI se starým čumákem(né logo) s oběma typy motorů,logo ( od r.89) už jen s jednobodovým.Pasovat ti to tam bude,záleží ale jaký typ motoru máš napsaný v techničáku.A na úřadě ti nejspíš ten přepis neudělají,protože to jsou dva odlišné motory s jiným typovým číslemhalgi píše:mam taky vacsi problem v mojom une 1,5 bol zadrety motor prehodili tam 1,0 a ja som ho take kupil ale nevedel som o tom teraz by som rad do toho napasoval 1,5 naspat a chcel by som sa opytat ci by tam sedel motor aj s una 1,5 ale starsi model ja mam logo potrebujem poradit ozvyte sa dakujem a nemate nahodou niekto na predaj uno logo 1,5 na predaj na nahradne diely alebo motor a prevodovku mal by som zaujem ..
a neviete nahodu co treba urobit pre to aby mi to prepisali do papierov ze je to 1,0 bez niakych velkych opletaciek
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic