HELP:Výmena radiátora-topení
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: HELP:Výmena radiátora-topení
no praxi uz mam dobrou v tomhle ohledu.. jsem z jizni Moravy konkretne kolem Boskovic... kdyby jsi neco potreboval ozvi se..
/F/I/A/T/ Punto GT run on MegaSquirt 2 Extra, Innovate LC-1 wideband, Garrett TB2810, vstřiky Delphi 440ccm, sani Simota, spojka HDS 57, vyfuk 60mm, HKS blow off valve, Walbro 255l/h, EBC, FMIC, 2XXHP
1/4 mile= 14.1s @ 160km/h
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No to není daleko Bysme se mohli domluvit Za kolik mi to opravíš?? ty radiátory bych vzal pro jistotu sebou oba páč nevim kterej tam mám a když už by se to dělalo tak bych dal novejkubito píše:no praxi uz mam dobrou v tomhle ohledu.. jsem z jizni Moravy konkretne kolem Boskovic... kdyby jsi neco potreboval ozvi se..
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
no ja nevim jak ses daleko ale jestli se ti to vyplati?? nejak se domluvime napis sz ale kdyby ses podival pod palubku na topeni tak by tam mela byt napelka... Marelli nabo Valeo a uvidis...
/F/I/A/T/ Punto GT run on MegaSquirt 2 Extra, Innovate LC-1 wideband, Garrett TB2810, vstřiky Delphi 440ccm, sani Simota, spojka HDS 57, vyfuk 60mm, HKS blow off valve, Walbro 255l/h, EBC, FMIC, 2XXHP