promazaná stahovačka u spolujezdce nefunguje jak má
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
promazaná stahovačka u spolujezdce nefunguje jak má
mám punto mk1 3d a mám problém se stahovačkou u spolujezdce , když jsem auto koupil jela strašně pomalu, celý jsem to vytahl ze dveri, zkusil a kdyz to neni ve dverich tak to slape normalne, tak jsem to pro jistotu promazal, promazal jsem i veskery drazky ve dverich ve kterych to jezdi, jsou promazany wd40 i tou hmotou ktera maze ten motorek, problem je v tom že vždycky když to promažu atd. tak to vydrží max. týden a pak už se okýnko nechce pomalu ani zavřít(i když se zatím vždy zavřelo) nevíte v čem je chyba? jediné co ještě můžu říct, že okno bylo rozbité a je tam místo něj jiné ale neoriginální ale to myslím nemůže mít vliv
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
- Reklama
Re: promazaná stahovačka u spolujezdce nefunguje jak má
Uz se to tu resilo vickrat. Jedna moznost byla spatny draty s moc velkym odporem, ktery nedostatecne napajeji motorek.
a jak je tedy mozny ze kdyz to je promazany tak to normalne funguje? jen kdyz uz to wd vyschne tak to opet nejderadekrat píše:Uz se to tu resilo vickrat. Jedna moznost byla spatny draty s moc velkym odporem, ktery nedostatecne napajeji motorek.
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
- skybar
- Zkušenej Fiaťák
Ja si myslím,že to WD-čko tam nepatrí,lebo do týždňa ti vyprchá a navyše olej leptá gumu tak ti to drhne ešte viac ako pred tým.Treba skúsiť niečo na báze silikónu,sprej alebo vazelínu,tiež sa na to chystám,lebo mi to tiež chodí pomaly.
PUNTO MK1 55,r.v.96,40KW,ELX, 5dver.
zkoušel jsem i tu vazelínu, stejnou jaká je z výroby na mazání toho motorku stahovačky a taky to pomohlo jen na chvíli, fakt nevím co s tímskybar píše:Ja si myslím,že to WD-čko tam nepatrí,lebo do týždňa ti vyprchá a navyše olej leptá gumu tak ti to drhne ešte viac ako pred tým.Treba skúsiť niečo na báze silikónu,sprej alebo vazelínu,tiež sa na to chystám,lebo mi to tiež chodí pomaly.
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
nikdo už nemá žádný jiný nápad?
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
prosím o jakoukoli radu nevím co s tím
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
Ahoj ,ak na niečo kápneš daj wedieť aj mne to ide presne rownako ako tebe.....
NEW-PuntoSporting16V 59kw/80PS
r.v.4/2000,MK II.modra 3dv, motor 188A5.000, kod 188AX 6-kvalt.
EX-PuntoSporting16V 63kw/86PS, r.v. 1998, Mk1 , čierna 3dv, motor 176.B9000
r.v.4/2000,MK II.modra 3dv, motor 188A5.000, kod 188AX 6-kvalt.
EX-PuntoSporting16V 63kw/86PS, r.v. 1998, Mk1 , čierna 3dv, motor 176.B9000
já už nevím co bych měl kde promazat nebo co udělat, myslel jsem že tady na foru někdo poradi ale jak to vidim tak spis ne, ale sehnal jsem jinou stahovacku tak to prehodim a uvidim
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
Zkus se mrknout na gumy co jsou na dveřním rámu ve kterých okno jezdím nahoru a dolů. Mě to občas taky dělalo, protože byly zanesené bordelem..
FIAT Punto II 1.8 HGT 16V
to už jsem taky pročistiljarin.d píše:Zkus se mrknout na gumy co jsou na dveřním rámu ve kterých okno jezdím nahoru a dolů. Mě to občas taky dělalo, protože byly zanesené bordelem..
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
tak pak už je špatný samotný motorek,zkus ho rozebrat a zkouknout,nebo rovnou vyměň za jiný
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
už jsem si sehal jiny, nevim kdy se dostanu k tomu to prehodit, ale pochybuju ze to pomuze protoze ten motorek co je tam tak kdyz jsem cely ten mechanismus vyndal tak slapal normalne, takze fakt nevim
Punto sporting 1.6 90Hp
Punto 1.1 55Hp
Punto 1.1 55Hp
No uvidíš až prohodíš motorky, jestli ten druhý pošlape líp. Pokud ne, tak může být i slabá baterka a pokud ne, tak bych asi všechny táhla a drážky očistil, odmastil a prohlídnul, jestli nejsou někde prohnutý nebo poškozený. Pak znova promazat něčím co se na nich udrží.. nějaká vazelína nebo tuk do ložisek apod.
FIAT Punto II 1.8 HGT 16V
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych si natáhnout dva silnější přívody přímo od akumulátoru a ty připojoval přímo na motorek abych vyloučil,že nemám někde větší přechodový odpor který omezuje proud do motoru.A mazal bych to vodní vazelínou která je nenavlhavá.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000